Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

Obala

Crna Gora se proteže na 293 km raznolike i očaravajuće obale. Počinje na sjeveru sa polustrvom Luštica koje ubuhvata i predivan zaliv Trašte. Krenite čamcem iz marine Luštica Bay i otkrijete čiste vode, pješčane plaže i skrivene uvale. Za istinsko iskustvo crnogorskog života starog svijeta, možemo Vam organizovati jedinstvene izlete u mala, obližnja ribarska sela Rose i Žanjic.

Nastavite putovanje i stići ćete do Bokokotorskog zaliva u obliku leptira. Svjetska baština UNESCO-a od 1979. godine, ovaj fjordski zaliv je male veličine, ali ogromne ljepote, okružen sa stjenovitim planinama, intimnim plažama, očuvanim srednjovekovnim gradovima i istorijskim spomenicima. Kopnom ili morem možete stići do po zalivu rasutih očaravajućih gradova, uključujući Kotor, Tivat, Perast, Prčanj i Herceg Novi.

Čiste, mirne vode Bokokotorskog i Trašte zaliva idealne su za razne vodene sportove, od vožnje kajaka do surfanja na dasci ili ronjenje sa disaljkom. Ronjenje sa bocom se takođe preporučuje zbog brojnih čuda koja se nalaze ispod povšine uključujući podvodne krečnjačke pećine, drevne arheološke ruševine i više od 40.000 vrsta riba.

Obalu grle dva predivna nacionalna parka. Divite se pogledu na Bokokotorski zaliv sa Njegoševog, najvišeg mauzoleja na svijetu u Nacionalnom parku Lovćen. Posjetite nacionalni park Skadar i prođite kajakom najvećim jezerom na Balkanu. Okruženo je planinama, a njegova voda koja izgleda kao staklo predivno je mjesto za istraživanje brodom ili šetnjom.Otkrijte 260 vrsta ptica, posjetite neobične ostrvske manastire ili se okupajte u jezeru.

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today