Luksuzni spa u Crnoj Gori

U našem wellness rizortu u Crnoj Gori

Filozofija The Chedi Luštica Bay Spa inspirisana Azijom potiče iz tradicije iscjeljenja egzotičnog Balija, duhovne Indije i svete zemlje Tibeta kako bi se stvorila autentična kulturna iskustva u kontekstu zdravlja i wellnessa.

Radimo sa specijalno odabranim asortimanom organskih proizvoda VOYA na bazi morskih algi. Prepuni biljnih i ljekovitih sastojaka, ovi proizvodi ne samo da božanstveno mirišu, već pružaju i luksuzno iskustvo zahvaljujući ljekovitoj moći prirode.

Pored asortimana profesionalnih tretmana u našem luksuznom spa centru u Crnoj Gori, možete uživati u osvježenju cijelog tijela u našem zatvorenom spa bazenu, otvorenom „infinity“ bazenu, sauni, parnom kupatilu i tušu doživljaja.

Oni koji borave u hotelu The Chedi Luštica Bay mogu uživati na našoj privatnoj plaži koja je rezervisana isključivo za goste hotela. U ponudi su ležaljke i suncobrani, kao i osvježenje u Rok plažnom baru.

Ljubazno Vas obavještavamo da je bazen u Spa centru dostupan za boravak djece od 09:00 – 17:00h. U periodu od 17:00 – 21:00h bazen je rezervisan za boravak odraslih osoba.