Kućni ljubimci u hotelu The Chedi

Plaža za kućne ljubimce, hrana i još mnogo toga

Plaža za kućne ljubimce

Da li si spreman da uhvatiš talas sa svojim vlasnikom? Naša plaža za kućne ljubimce nalazi se na kraju plaže The Chedi, koja je idealno mjesto za sunčanje. Imaćeš dovoljno prostora za kopanje, trčanje i igranje! Osim toga, uz spokojnu atmosferu, moći ćeš da se opustiš dok ljudi rade na preplanulom tenu.

 

Gladan si?

Više ne moraš da moliš za ostatke i balaviš nad ljudskim obrokom, jer sada možeš večerati sa stilom sa menijem koji je posebno prilagođen tvom ukusu.

 

Hotelske zone za kućne ljubimce

Psst! Jedna napomena: Naši ljudski gosti ljubazno te mole da izbjegavaš restoran, spa centar, otvoreni bazen i unutrašnji prostor restorana The Spot. Ali, hej! Ne brini, još uvek ima mnogo mjesta za njuškanje i istraživanje!

 

Šoping i usluge

Treba ti odmor od svih tih izležavanja i trljanja stomaka? Naše usluge šetnje će ti pružiti priliku da protegneš noge, osjetiš nove mirise, a možda čak i stekneš nove krznene prijatelje. Osjećaš se malo čupavo, samo nas obavjesti i mi ćemo zakazati sesiju doterivanja. Dakle, šta kažeš? A ako si raspoložen, obavezno posjeti našu prodavnicu za kućne ljubimce za najnovije i najbolje aksesoare. Vau!