People On A Beach
A Person Lying On A Lounge Chair By A Pool With Boats In The Background
A Dog Being Held By A Person
A Person Sitting On A Beach
Scroll to Explore
Pattern image
Cloud icon

Sadržaji u našem Luštica Bay hotelu

Aktivnosti u ponudi u Crnoj Gori

Crna Gora je zaista zemlja koja oduzima dah. Budući da je The Chedi Luštica Bay nastao iz želje za promovisanjem aktivnog, zdravog načina života, podstičemo naše goste da istraže i otkriju naš posebni kutak Jadranskog mora. Dok su ovdje, posjetioci su dobrodošli da iskuse ljepote prirode našeg poluostrva, stvaraju zajednicu, druže se sa saputnicima, prepuste se živahnim aktivnostima u Crnoj Gori i uživaju u novim avanturama.

Naš tim je veoma dobro upoznat sa ovim dijelom zemlje i rado će vas posavjetovati i dati informacije o aktivnostima koje možete raditi u Luštica Bay-u. Možemo čak da organizujemo bilo koju vrstu aktivnosti u hotelu u vaše ime, kao što su rezervacije restorana, ulaznice za događaje, pristup muzeju, turističke informacije, nekoliko rundi golfa, i druge fantastične aktivnosti u Luštica Bay-u.

Slobodno nas kontaktirajte kako možemo da vam pomognemo da na najbolji način iskoristite vrijeme dok boravite kod nas.

Map

Plaža

Gosti hotela The Chedi Luštica Bay mogu uživati u pristupu obližnjoj plaži Luštica Bay-a, gdje je najživopisniji dio obale rezervisan isključivo za goste hotela.

Opustite se pod suncobranom u udobnoj ležaljci, prepustite se specijalnim osvježenjima iz našeg Rok Beach Bar-a, uronite u mirne tirkizne vode Jadrana i upijajte naše poznato mediteransko sunce. Izbor je na vama!

A Group Of People Swimming In The Water

Bazeni

The Chedi Luštica Bay nudi našim gostima privatni pristup najljepšem hotelskom bazenu koji Crna Gora može da ponudi. Naš otvoreni bazen sa spektakularnim beskonačnim pogledom na Jadransko more. Dok ste ovdje, dobrodošli ste da se opustite u ležaljci na terasi za sunčanje oko bazena ili u jednoj od stolica za sunčanje postavljenih na ostrvu u vodi.

Gosti hotela takođe mogu da uživaju na obližnjoj plaži Luštica Bay-a, rezervisanoj isključivo za goste hotela. Zašto se ne biste spustili do obale, sjedjeli pod suncobranom u jednoj od naših ležaljki i pijuckali ledeno osvježenje iz The Rok Beach Bara? Sve je ovo stvoreno za vaše uživanje.

A Screenshot Of A Video Game In The Living Room

The Playroom

Tražite zabavu i opuštanje dok boravite u našem hotelu? Posjetite Playroom! Playroom našim najmlađim posjetiocima (kao i odraslima!) pruža priliku za razonodu tokom boravka.

The Playroom u našem hotelu gostima nudi video igrice, stoni hokej, bilijar, pikado i još mnogo toga. Osim toga, naš novi Creative Golf 3D simulator vam pruža sve što vam je potrebno na virtuelnom terenu, bez obzira na vremenske prilike! Sve aktivnosti u Playroom-u (osim golf simulatora) su besplatne za goste hotela.

A Colorful Kite Sitting On Top Of A Building

Aktivnosti za djecu

Putujete sa djecom? U hotelu The Chedi Luštica Bay se trudimo da se svi naši gosti osjećaju kao kod kuće. Zato smo jedan od rijetkih hotela u Crnoj Gori sa aktivnostima za djecu koje su dostupne u sklopu hotela.

Igralište na otvorenom

Igralište na otvorenom za naše cijenjene male goste pruža neograničenu zabavu tokom odmora od plaže.

The Playroom

Ovdje možete naći Nintendo Switch, Playstation 4, stoni hokej, fudbal i tenis, bilijar, pikado i još mnogo toga!

A Teddy Bear Sits On A Pizza Box

Kućni ljubimci

Dragi krzneni prijatelju, dobrodošao u The Chedi, gdje su mogućnosti beskrajne! Drago nam je što si nam se pridružio i želimo da se osjećaš kao kod kuće.
Brinemo o tebi kada je u pitanju osjećaj udobnosti tokom boravka. Od udobnih kreveta i zabavnih igračaka do obilja poslastica i usluga, smislili smo sve kako bismo osigurali da tvoj boravak bude apsolutno savršen.

A Group Of People Riding On The Back Of A Bicycle

Aktivnosti na otvorenom

The Chedi Lustica Bay nastao je iz želje da podstičemo aktivni i zdravi način života, da uživamo u prirodnim ljepotama našeg poluostrva, stvaramo zajednicu, povežemo se sa saputnicima i uživamo u novim avanturama. The Chedi Luštica Bay nudi širok spektar aktivnosti na otvorenom u Crnoj Gori za goste svih uzrasta i interesovanja.

A Woman Sitting On A Table

Dogadjaji

U hotelu The Chedi Luštica Bay nikada nije dosadno. Bez obzira na vaša interesovanja, uvijek se nešto uzbudljivo dešava, kako ovdje tako i u okruženju.

Pogledajte naš kalendar uzbudljivih događaja da biste odlučili šta biste željeli da vidite, radite i doživite dok ste ovdje, i isplanirajte svoje putovanje na osnovu onoga što se dešava!