poluostrvo Luštica

spektakularna ljepota i bogata istorija

The Chedi Luštica Bay je smješten na istoimenom poluostrvu Luštica — jednom od najčarobnijih i kulturno najbogatijih područja u ovom dijelu svijeta. Kao takav, hotel ima idealnu poziciiju za otkrivanje veličanstvene ljepote kako okoline, tako i šire Crne Gore.

Ugniježdeno između Boke Kotorske s jedne strane i prostranih safirnih voda Jadranskog mora sa druge, poluostrvo Luštica je mjesto beskrajnih ljepota. Klima je ovdje uvijek savršena, tako da sve što vam ostaje je da izađete, izaberete pravac, upustite se u avanturu i uživate u prirodi. Ako volite mirnija mjesta, otkrićete neobična ribarska sela, maslinjake i porodična imanja koja postoje vjekovima. Ako želite uzbudljviji provod,  možete posjetiti razne restorane i prodavnice ili iskusiti noćni život u našim živahnim primorskim gradovima. Sve vam je na raspolaganju da upoznate i istražite.

Dok ste ovdje, cijela Crna Gora vam je takođe na dohvat ruke. Sa beskrajnom obalom, istorijskim gradovima, pet nacionalnih parkova, najdubljim kanjonom u Evropi, jednim od posljednjih netaknutih šumskih prostranstava na kontinentu, kao i mnoštvom atraktivnih aktivnosti koje nudi, Crna Gora ima beskrajnu privlačnost za avanturističke putnike. Uz to, tri obližnja međunarodna aerodroma — Tivat, Podgorica i Ćilipi-Dubrovnik — opslužuju sve veće evropske gradove.

Bez obzira na to šta se nadate da ćete doživjeti tokom boravka kod nas, Crna Gora nudi raznoliku lepezu istinski čarobnih iskustava koja ćete sigurno zauvijek pamtiti.