Najljepše Plaže u Crnoj Gori

Istražite Ljepotu Luštice

THE CHEDI PLAŽA je jedno od vrhunskih mjesta u Luštici Bay! Ova privatna plaža sa besplatnom upotrebom ležaljki, suncobrana, peškira i besprekornom uslugom, idealno je mjesto za sunčanje i opuštanje u privatnosti. Plaža je otvorena tokom cijele godine, tako da bilo da ste tu u jeku ljeta ili u hladnijim mjesecima, možete uživati u ovom prelijepom mjestu.

Od proljeća se možete opustiti u stilu u našem The Rok Beach Bar & Lounge. Dizajnirane da pruže vrhunsko iskustvo na plaži, naše kabine i setovi za plažu u The Rok baru dolaze sa nizom pogodnosti koje će vam pomoći da se potpuno opustite i uživate u danu. Za dobrodošlicu, dočekaće vas paket koji uključuje sve što vam je potrebno da svoj dan na plaži započnete sa stilom.

Pored ove plaže, možete uživati i na drugim plažama u Luštici Bay: Marina Beach, The Garden, Zen Sea Lounge, Almara Beach i Ramla.

MARINA BEACH – Ako tražite aktivnije iskustvo na plaži, onda je Marina Beach pravo mjesto za vas. Ima dovoljno sadržaja da zabavi vas i vaše prijatelje.

THE GARDEN - Produžetak Marina plaže, The Garden, je idealno mjesto za uživanje u jedinstvenom iskustvu na otvorenom. Ova sezonska plaža je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prelijepom okruženju.

ZEN SEA LOUNGE - Zen Sea Lounge predstavlja privatni prostor opremljen ležaljkama i kabanama za vašu potpunu privatnost i iskustvo tokom sunčanja. Ova sezonska plaža je mirno i osamljeno mjesto, savršeno za one koji traže mir i tišinu.

ALMARA BEACH – Za posebno i luksuzno iskustvo na plaži, razmislite da posjetite Almara Beach. Ovaj ekskluzivni klub na plaži nudi vrhunske sadržaje za savršeno provedeno slobodno vrijeme uz more.

PLAŽA RAMLA – Smještena je na Veljoj Špilji, a njena kristalno čista voda i spektakularan pogled na Marina naselje čine Ramlu plažom iz snova za opuštanje na mediteranskom suncu.

Poluostrvo Luštica je očaravajuća regija u Crnoj Gori koja posjetiocima nudi mješavinu netaknutih plaža, nikako ih nemojte propustiti.