Svadbeni paketi i medeni mjesec u Crnoj Gori

Nezaboravna vjenčanja u elegantnom ambijentu

Pjesnik Lord Bajron opisao je crnogorsku obalu kao „najljepši susret kopna i mora“. The Chedi Luštica Bay je otjelovljenje ove gracioznosti u svakoj razigranoj liniji i bezvremenskom prostoru, stvarajući glamuroznu atmosferu koja izaziva divljenje.

Vjenčanja

Da li planirate vjenčanje u Crnoj Gori? Jednostavno nema divnije lokacije za početak bračnog života.  Kada se zelene planine, tirkizno more, cvjetne livade i bijele pješčane plaže spoje sa elegantnim enterijerom, gurmanskom kuhinjom i nenametljivim luksuzom hotela The Chedi Luštica Bay, efekat je pravo otjelovljenje sna. Bez obzira da li planirate veliku proslavu, intimno druženje, ljetnju ceremoniju na otvorenom ili ugodnu priliku, naš hotel sa pet zvjezdica obećava da će vam pružiti istinski jedinstven i personalizovan dan. Naš tim će raditi sa vama na svakom koraku kako bi vaš dan učinili posebnim.

Medeni mjesec

Ista odličja Crne Gore koja ovo područje čine idealnim za vjenčanja takođe donose iskustvo beskrajno romantičnih medenih mjeseca. Naš smještaj sa pet zvjezdica, fini restorani u sklopu hotela, spa centar sa kompletnom uslugom, ambijent koja oduzima dah i razne aktivnosti doprinose nezaboravnoj avanturi za vas i vašu voljenu osobu.

Brošura za vjenčanja Brošura za vjenčanja