Naši restorani u Luštica Bay-u

Probajte izvanrednu crnogorsku kuhinju

The Chedi Luštica Bay slijedi filozofiju jednostavnog življenja. Ovakav način razmišljanja se odražava u restoranima u sklopu našeg hotela. Ovdje se možete opustiti i uživati u raznim svježim, vibrantnim domaćim ukusima koji čine crnogorsku kuhinju. Jednom riječju, The Chedi Luštica Bay nudi uživanje u najboljim restoranima u Crnoj Gori.

Nudimo širok izbor kulinarskih opcija, uključujući mediteransku, azijsku, zdravu vegansku kuhinju, sokove za detoksikaciju, koje odražavaju našu filozofiju jednostavnog življenja. Od grickalica do finih gastronomskih iskustava i specijalnih događaja, cilj nam je da stvorimo dragocjene uspomene na vaš odmor u Crnoj Gori kroz personalizovanu uslugu i raznoliku paletu ukusa.

Holistički pristup kuhinji u našim finim Luštica Bay restoranima promijeniće način na koji doživljavate objedovanje. Nudimo nezaboravno iskustvo uz poznate recepte, elegantno predstavljene i kreirane od strane iskusnih kuvara, u sofisticiranoj, opuštenoj atmosferi. Naša misija je da gostima uvijek pružimo personalizovanu uslugu, da pokažemo srdačnost, efikasnost, iskustvo i iskrenost na svakom koraku. Na kraju, svako iskustvo u restoranu The Chedi Luštica Bay će postati dragocjeno sjećanje na vaš odmor u Crnoj Gori.