Crna Gora je zaista praznik za sva čula.

Prekrasni krajolici Crne Gore uvijek daju spektakularne utiske u bilo koje doba godine. Veličanstvene planine uzdižu se iz zadivljujuće plavih voda. Primorski gradovi sunčaju svoje crvene krovove na obali. Divlje livade i maslinjaci su prepuni mirisa bilja i cvijeća. Crna Gora je zaista praznik za sva čula.

Obala: Crna Gora polaže pravo na 293 km (182 milje) obale, koja je koliko raznolika toliko i lijepa. Pođite čamcem iz marine Luštica Bay i provedite vrijeme otkrivajući prozirne vode, pješčane plaže i zaštićene uvale.

Starinska sela: Tim hotela The Chedi Luštica Bay može da organizuje jedinstvene izlete u mala, obližnja ribarska sela Rose i Žanjic, gdje još žive tradicije starog svijeta. 

Bokokotorski zaliv: Ovaj fjord je od 1979. godine pod zaštitom UNESCO-a. Prijatan kraj neizmjerne ljepote, okružen stjenovitim planinama, skrovitim plažama, očuvanim srednjovjekovnim gradovima (kao što su Kotor, Perast i Herceg Novi) i istorijskim spomenicima.

Zaliv Trašte: Čiste mirne vode ovdje su idealne za vožnju kajakom, veslanje i ronjenje. Ronjenjem se otkrivaju podvodne krečnjačke pećine, drevne arheološke ruševine i raznolik morski život.

Nacionalni parkovi: Divite se zadivljujućem pogledu sa Njegoševog mauzoleja (najvišeg mauzoleja na svijetu) u Nacionalnom parku Lovćen. Ili posjetite Nacionalni park Skadarsko jezero i provozajte se kajakom po najvećem jezeru na Balkanu, gdje vam vode poput ogledala omogućavaju da istražujete prelijepa mjesta čamcem ili pješice. Nacionalni park Durmitor u unutrašnjosti je krševit i upečatljiv region visokih planina, kanjona i glacijalnih jezera. Nacionalni park Prokletije je tako netaknut da sadrži polovinu flore i faune u Crnoj Gori. Bilo da se radi o planinarenju, biciklizmu, jahanju, raftingu ili kajaku, u ovim parkovima možete uživati u jedinstvenim avanturama.

Skijališta: Duga sezona skijanja u Crnoj Gori (oktobar-april) je idealno vrijeme za put do dva glavna skijališta: Kolašin 1450 i Žabljak, oba nude spektakularan pogled, prostrane, blage padine i obećavaju lokalno kuvano vino na kraju staze.