Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

Doživljaj

Bez obzira na doba godine, divni pejzaži Crne Gore uvijek pružaju izuzetan doživljaj. Uz moćne planine koje se dramatično izdižu iznad plavih voda, priobalnih gradova koji zasipaju obalu svojim crvenim krovovima, divljim livadama i maslinicima sa mirisima biljaka i cvijeća, Crna Gora je zemlja koja njeguje svoju malu veličinu.

Crna Gora ne samo da se može pohvaliti sa 270 sunčanih dana godišnje već posjeduje i tri nacionalna parka i očaravajuću istoriju koja se može otkriti dio po dio istražujući njene fascinantne gradove i davno zaboravljene ruševine. Naš tim recepcije čine crnogorski stručnjaci i mogu organizovati putovanja i pružiti Vam jedinstvena iskustva tokom vašeg boravka.
Više informacija…

Obala


Crna Gora se proteže na 293 km raznolike i očaravajuće obale. Počinje na sjeveru sa polustrvom Luštica koje ubuhvata i predivan zaliv Trašte. Krenite čamcem iz marine Luštica Bay i otkrijete čiste vode, pješčane plaže i skrivene uvale. Za istinsko iskustvo crnogorskog života starog svijeta, možemo Vam organizovati jedinstvene izlete u mala, obližnja ribarska sela Rose i Žanjic.

Više informacija…
Više informacija…

Avantura


Sa planinama i brdima koje okružuju Luštica Bay, sa uklesanim divnim stazama, ljudi koji vole aktivnosti na otvorenom mogu izabrati između hodanja, planinarenja i planinske vožnje biciklom. Vožnja biciklom idealna je u jesen, a na raspolaganju su i brojne biciklističke ture, uključujući izuzetno lijepu stazu koja se spušta sa vrhova Lovćena do poluostrva Luštica, sa vidikovcima sa kojih se pruža pogled na Bokokotorski zaliv.

Više informacija…
Više informacija…

Kultura


Smještena na granici između Istoka i Zapada, Crna Gora ima fascinantnu istoriju povezanu različitim narodima i uticajima. Zemlja je obilježena gradovima i naseljima čija sjajna arhitektura odražaava svoju prošlost od vizantijskih mozaika i pravoslavnih manastira do turskih banja i venecijanskih tvrđava.

Više informacija…

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today