Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

The Spot

Bez obzira na to da li tražite opušteni branč, lagano jelo, ručak na otvorenom, neformalnu večeru ili koktele na terasi, restoran The Spot je pravo mjesto za vas.

Smješten na šetalištu marine sa pogledom na horizont, to je cjelodnevni restoran u stilu braserije, u kome se služe svježa i zdrava jela. Doplivajte sa plaže u toku dana i uživajte u opuštenoj atmosferi, a noću dođite u The Spot na večeru i koktele.

Restoran je topli prostor sa stilom koji se spaja sa vanjskim elementima kombinujući kamene zidove, rustikalne drvene grede i mekano osvjetljenje, što osigurava prijatni svjetlosni ambijent noću. Unutrašnji stolovi postavljeni su kao teatar kulinarskom pozorištu naše otvorene kuhinje. Na terasi restorana možete osjetiti atmosferu marine.

Meni restorana The Spot nudi ukusna azijska jela i kari, zdrave salate, svježe meso i ribu sa roštilja, kao i barske specijalitete, uključujući hamburgere i naš klub sendvič. Visoke stolice nalaze se oko bara, gdje možete sjediti i uživati u stručno pripremljenoj mediteranskoj kafi. Kokteli se služe naveče sa menijem inspirisanim lokalno ubranim biljkama kombinovanim od strane naših iskusnih miksologa. Takođe nudimo i izbor crnogorskih i međunarodnih vina i piva, uključujući i nekoliko sorti iz lokalnih malih pivara.

Kodeks oblačenja:
Smart casual

Radno vrijeme:
8 AM to 12 AM

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today