Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

Prevoz

Luštica Bay idealno je smještena u blizini tri međunarodna aerodroma povezana sa svim većim evropskim gradovima. Najbliži, međunarodni aerodrom Tivat (10km), udaljen je samo 15 minuta vožnje, a povezan je direktnim letovima sa Velikom Britanijom, Francuskom, Njemačkom, Danskom, Švedskom, Moskvom, Dubaijem i još mnogo drugih destinacija. Tu je i međunarodni aerodrom u Podgorici (90km) i međunarodni aerodrom Čilipi-Dubrovnik u Hrvatskoj (46km). Vožnja u Crnu Goru ili putovanje autobusom takođe je jednostavno uz brojne granične prelaze gdje Vas pasoš može biti provjeren i pečatiran.

Tokom Vašeg boravka u mogućnosti smo da organizujemo prevoz za razne izlete i obilaske. Postoji niz pouzdanih javnih autobuskih linija sa kartama koje se mogu kupiti prije putovanja ili u autobusu. Dostupna su i lokalna taksi vozila uz tarifu po kilometraži. Postoji i izbor privatnih agencija za automobile i rent a car kompanija. Preporučuje se da organizujete međunarodnu vozačku dozvolu iz svoje zemlje ukoliko planirate da koristite usluge iznajmljivanja vozila.

Luštica Bay sadrži stalke i skladišta za bicikle, kao i mrežu biciklističkih staza. Izvan grada nalaze se brojne planinske biciklističke staze. Međutim, glavni putevi uglavnom nemaju odvojene trake za bicikliste.

Željeznice Crne Gore pružaju dnevne vozne linije između Podgorice i Nikšica i iz južne stanice Bar do granice Republike Srbije.


Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today