Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju
Kapija u Crnu Goru

Luštica Bay

The Chedi Luštica Bay nalazi se u naselju Luštica Bay u opštini Tivat. Smješten na poluostrvu Luštici u sjeverozapadnoj uvali Trašte, Luštica Bay je novi grad s potpisom Orascom Developmenta. Pokrivajući više od 6,9 hektara prirodne ljepote i nudeći bogatstvo svjetske klase stambenih i lifestyle objekata, biti će to jedinstvena destinacija; novo crnogorsko primorsko naselje koje nudi mir, zdrav život i moderni luksuz onima koji traže život kakav bi on trebao biti.

The Chedi Luštica Bay smješten je u prominentnom susjedstvu marina naselja.  Smješten na samoj obali, s pogledom na marinu i Jadransko more, pružiti će Vam jednostavan pristup svim užicima šetališta uz more. Vlastita privatna enklava s sopstvenim ambijentom, The Chedi Luštica Bay je takođe organski dio veće cjeline Luštica Bay. Ova besprijekorna integracija dizajna, sadržaja i zajednice čini ga jedinstvenim u ponudi Crne Gore.

Luštica Bay idealno je pozicionirana za dalje otkrivanje veličanstvene divljine Crne Gore. S nepreglednom obalom, istorijskim gradovima, pet nacionalnih parkova, najdubljim kanjonom Europe, jednim od poslednjih evropskih   netaknutih šuma i čitavim nizom aktivnosti, mala veličina Crne Gore čini raznovrsnost još čudesnijom. U blizini su i tri obližnja međunarodna aerodroma- Tivat, Podgorica i Čilipi - Dubrovnik - koji lete ka svim većim evropskim gradovima.
Više informacija…

Grad


The Chedi Luštica Bay hotel se smjestio se u novoizgrađenom turističkom gradu Luštica Bay, smještenog na crnogorskom poluostrvu Luštica u sklopu opštine Tivat. Podsjećajući se na ribarska sela iz starog doba u zemlji, Luštica Bay je bezvremensko utočište - preplavljeno suncem, zasnovano na kulturi i smješteno između azurnih voda zaliva Trašte i šumom prošaranih planina u pozadini.

Više informacija…
Više informacija…

Iskustva


Bez obzira na doba godine, divni pejzaži Crne Gore uvijek pružaju izuzetan doživljaj. Uz moćne planine koje se dramatično izdižu iznad plavih voda, priobalnih gradova koji zasipaju obalu svojim crvenim krovovima, divljim livadama i maslinicima sa mirisima biljaka i cvijeća, Crna Gora je zemlja koja njeguje svoju malu veličinu.

Više informacija…
Više informacija…

Putne informacije


Crna Gora ima obalu od 293 km i graniči sa Srbijom, Kosovom, Albanijom, Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom. Dobro povezana i poznata po gostoprimstvu svojih lokalnih stanovnika, ova zemlja pruža lako i sigurno putovanje.

Više informacija…
Više informacija…

Vremenska Prognoza


Više informacija…

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today