Svadbeni paketi i medeni mjesec u Crnoj Gori

Nezaboravna vjenčanja u elegantnom ambijentu

Pjesnik Lord Bajron opisao je crnogorsku obalu kao „najljepši susret kopna i mora“. The Chedi Luštica Bay je otjelovljenje ove gracioznosti u svakoj razigranoj liniji i bezvremenskom prostoru, stvarajući glamuroznu atmosferu koja izaziva divljenje.

Vjenčanja

Da li planirate vjenčanje u Crnoj Gori? Jednostavno nema divnije lokacije za početak bračnog života.  

Kada se zelene planine, plavo Jadransko more i najljepše plaže u Crnoj Gori spoje sa elegantnim enterijerom, gurmanskom kuhinjom i nenametljivim luksuzom, efekat je pravo ostvarenje sna. Bez obzira da li planirate veličanstvenu proslavu, intimno okupljanje, ljetnju ceremoniju na otvorenom ili ugodnu priliku, naš hotel sa pet zvjezdica obećava neuporedivo i personalizovano iskustvo. Naš posvećeni tim posjeduje izuzetnu fleksibilnost i kreativnost, omogućavajući nam da prilagodimo svaki aspekt vašeg vjenčanja vašim željama. Od studioznog planiranja događaja do besprekornog izvođenja, The Chedi Luštica Bay tim ide korak dalje kako bi osigurao da se o sitnim detaljima pažljivo vodi računa. Rezultat je izvanredna i nezaboravna proslava koja prevazilazi sva očekivanja.

Medeni mjesec

Ista odličja Crne Gore koja ovo područje čine idealnim za vjenčanja takođe donose iskustvo beskrajno romantičnih medenih mjeseca. Naš smještaj sa pet zvjezdica, fini restorani u sklopu hotela, spa centar sa kompletnom uslugom, ambijent koja oduzima dah i razne aktivnosti doprinose nezaboravnoj avanturi za vas i vašu voljenu osobu.

Brošura za vjenčanja Brošura za vjenčanja