Covid-19 Guest Information

TOGETHER WE CAN! PREDANI LJUDIMA

ORASCOM HOTELS MANAGEMENT IZJAVA O COVID-19

Sa ukidanjem zatvaranja granica i svijetom koji se postepeno otvara za putovanja, drago nam je sto smo poslednjih nekoliko mjeseci iskoristili za dizajniranje i sprovodjenje strogih higijenskih protokola, kao i poboljsanje procedura na radnom mjestu koje omogucavaju ugodno turisticko iskustvo sa sigurnom distancom na svakom koraku putovanja. 

Nase mjere su donesene i revidirane od strane visoko standardizovanog tima zdravstvenih konsultanata koji su takodje procijenili i potvrdili da operativne prakse OHM-a u nasim objektima odgovaraju medjunarodnim standardima sanitarnih i higijenskih zahtjeva. 
 
Kako nam je dobrobit gostiju i saradnika od najvece vaznosti, mi nastavljamo pazljivo da pratimo savjete Svjetske zdravstvene organizacije, kao i svih lokalnih vlasti u vezi sa slucajevima COVID-19 i njegovim uticajem.
 

Buduci da smo i sami strastveni putnici, razumijemo stres koji proizilazi iz neizvjesnosti u vezi rezervisanja i putovanja, pa shodno tome zelimo da nasim kupcima pruzimo maksimalnu fleksibilnost tokom ovih izazovnih vremena. Stoga sprovodimo sledecu politiku: