Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju
Spa i Plaža

Spa i Plaža

Autentično iskustvo u The Chedi Luštica Bay Spa centru dolazi iz iscjeliteljskih tradicija egzoticnog balija, duhovne indije i svete zemlje tibetakako bi stvorila autentična kulturna iskustva u kontekstu zdravlja i dobrog stanja.

Radimo s pažljivo izabranim organskim proizvodima VOYA na bazi morskih algi. Proizvodi sadrže botaničke i ljekovite sastojke, i ne samo da divno mirišu već i pružaju luksuzno iskustvo usklađeno sa iscjeliteljskom rukom prirode.

Pored našeg asortimana profesionalnih tretmana, možete uživati u osvježenju cijelog tijela u našem zatvorenom spa bazenu, otvorenom bazenu, sauni, parnom kupatiluI tušu doživljaja.

Gosti hotela The Chedi Luštica Bay mogu da uživaju u privatnoj plaži, koja je rezervisana isključivo za goste hotela. Na raspolaganju su ležaljke i suncobrani kao i osvježenja iz The Rok Beach Bar-a.

Book Online
Više informacija…

Regenerišući wellness


Inspirisan prirodom i oslanjajući se na drevnu tradiciju Istoka, The Spa Vas poziva da pronađete unutrašnji mir dok otpuštate stres svakodnevnice. Pored predivnog zatvorenog bazena, saune, turskog kupatila, sobe za tretman i opuštanje, ovaj spa Vam nudi niz luksuznih tretmana naših stručnih terapeuta. Nudimo i u potpunosti opremljenu teretanu, a lični trener uvijek je na raspolaganju za sve vaše fitness zahtjeve.

Više informacija…
Više informacija…

Bazeni i plaža


Pored zatvorenog bazena, naš resort ima i otvoreni bazen koji se prostire na kaskadama na tri nivoa i završava sa spektakularnim infinity pogledom na more. Opustite se na svojim ležaljkama i foteljama za sunčanje ili na dvije stolice za sunčanje postavljene na ostrvu u vodi. Gosti hotela The Chedi imaju pristup obližnjoj privatnoj plaži Luštice Bay, sa dijelom plaže koji je rezervisan isključivo za goste hotela. Na raspolaganju su ležaljke i suncobrani kao i osvježenja iz Rock Beach Bar-a.

Više informacija…

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today