Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

Aktivnosti na otvorenom

Naša misija je nadahnuti autentičan, smislen i zdrav način života.

The Chedi Luštica Bay hotel stvoren je iz želje za podsticanjem aktivnog, zdravog načina života. Fokus je na doživljavanju ljepote prirode koju nudi naše poluostrvo, izgradnji zajednice istomišljenika, povezivanju sa putnicima u potrazi za pomenutim načinom života te uživanju u novim avanturama. Nudimo više od 10 aktivnosti na otvorenom i izobilje aktivnosti za Vašu djecu i voljene.
Book Online

Biciklizam

Planinarenje

Kajak

Veslanje na dasci

Avantura sa četvorotočkašima

Uživajte u vožnji sa profesionalnim vodičem kroz srednjovekovne puteve živopisnih sela, posjećivanjem plaža i rezervata prirode poluostrva Luštica. Ovo je idealna tura za ljude koji vole da fotografišu prirodu i uživaju u čarima ovog jedinstvenog poluostrva.

Bootcamp (trening kamp)

Postanite bolja verzija sebe i pridružite se svakodnevnom fitnes treningu. Ovaj grupni čas fitnesa osmilšljen je tako da Vas motiviše da postignite bolje rezultate nego što biste to ostvarili trenirajući sami teretani.. Trening je osmišljen kao aktivnost pored mora (kad god to vremenske prilike dozvole)..

Časovi sa ličnim trenerom

Lični trener procjenjuje vašu tjelesnu snagu i slabosti, te kreira prilagođeni plan vežbanja. Lični trener pruža fizičke i mentalne smjernice i prati vaš napredak tokom boravka kod nas.

Joga

Hotel nudi privatne i grupne časove joge. Ništa nije inspirativnije od ljetnjeg izlaska i zalaska sunca uz joga časove koji se održavaju na plaži.

Jedrenje

Život je lijep. Zagrlite more, raširite jedra i udahnite slobodu. Crnogorska obala od 293 km poziva da bude otkrivena. Sadrži nebrojene plaže i uvale, od kojih su mnoge dostupne samo morem, plus mnoštvo ostrva i fascinantnih istorijskih mjesta.

Golf

Golferi mogu da provode vrijeme na golf vježbalištu Luštice Bay - otvorenom svakog ljeta, koje nudi spektakularan pogled na Bokokotorski zaliv - svakodnevno od 8h do 12h i od 17h do 21h.

Posmatranje ptica

U Crnoj Gori je do sada registrovana 351 vrsta ptica (od ukupno 533 registrovane u Evropi do danas) ili 66% evropske faune ptica. Samo 5 minuta vožnje od hotela, se nalaze Tivatska Solila, prirodni rezervat, savršen za posmatranje ptica.

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today