Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

Vjenčanja i medeni mjesec

Pjesnik Lord Byron opisao je crnogorsku obalu kao "najljepši susret kopna i mora", a hotel The Chedi Luštica Bay personifikacija je ovog opisa. Ako razmišljate o vjenčanju ili medenom mjesecu u Crnoj Gori na raspolaganju Vam je nekoliko predivnih lokacija. Sa zelenim planinama, paunsko-plavim morima, cvjetnim livadama, plažama od bijelog pijeska, elegantnim enterijerom i neprevaziđenim luksuzom The Chedi Luštica Bay hotela, ova kombinacija je ostvarenje sna.

Bez obzira da li planirate veliku proslavu ili intimno okupljanje, ljetnu ceremoniju na otvorenom ili prijatan događaj u zatvorenom prostoru, naš hotel sa pet zvjezdica obećava istinski jedinstven i personalizovan dan. Posjedujemo dvije glavne prostorije za događaje u okviru hotela koji mogu smjestiti vjenčanja do 100 gostiju. Ovi se prostori mogu koristiti odvojeno ili zajedno, skupa sa pomoćnim prostorom. Naša klasična dvorana za svečanosti pruža idealni središnji prostor za vašu proslavu. Uz svijetle boje, visoke stropove i elegantne detalje, ovo je izvrsna osnova za ostvarenje bilo koje Vaše vizije. Susjedna soba za sastanke pruža intimniji prostor koji se može iskoristiti za svečane obroke manje grupe ljudi ili dodatni prostor dvorane za svečanosti.

Obje sobe opremljene su najmodernijim sadržajima uključujući audio sisteme i LED ekrane. Naši organizatori događaja mogu Vam pomoći da transformišete enterijer, dok je naš stručni uslužni tim dostupan za svaku potrebu Vaših gostiju tokom čitavog dana. Možemo Vam pomoći u osmišljavanju jelovnika koristeći svježe, lokalne, sezonske sastojke pripremljene od strane naših stručnih kuvara.

Prostorima za događaje može se pristupiti kroz glavno hotelsko predvorje ali i preko šetališta marine, što nam daje mogućnost da odvojimo vjenčanje od ostatka hotela i tako obezbjedimo dodatnu privatnost. The Chedi Luštica Bay može se pobrinuti i za Vaše vjenčanje i smještaj gostiju svodeći Vaš napor tako na najmanju moguću mjeru.

Ostali sadržaji hotela i naselja Luštica Bay takođe su Vam dohvat ruke. Recite sudbonosno “da” na lukobranima marine uz pogled na beskrajno more ili na privatnoj plaži uz zvuk talasa, nakon čega Vaši gosti mogu nastaviti druženje u opuštenom ambijentu našeg The Rok beach bar-a. Okolna brda i planine svojim oblicima daju dramatičnu notu dekoraciji vjenčanja, kao i kružna pozornica uklesana u prirodnom kamenu kamenoloma ili romantične ruševine s pogledom na zaliv.

Bez obzira da li slavite vjenčanje ili medeni mesec, za Vas i Vaše goste, možemo organizovati specijalne ekskurzije u okolna atraktivna mjesta kao što su Kotor, Tivat i Budva. Zaigrajte golf na našem golf vježbalištu, uživajte u spa tretmanima ili ekstravagantnom jedrenju duž obale. Mogućnosti su beskrajne, a iznenađenja beskonačna za Vaš poseban dan.
 

WEDDING PAKET

 

Vaše „I živjeli su srećno do kraja života“ kreće sada  Ljubav je osjećaj koji ne može stati u riječi. Ona vam daje vjeru u nemoguće i zaustavlja vrijeme oko vas, a isto se može reći za The Chedi Luštica Bay.
Organizovanje vjenčanja u našem hotelu, gdje se prostiru nesmetani pogledi ka otvorenom Jadranu i koji okružuje unikatna arhitektura, će vam definitivno pomoći da stvorite uspomene koje ćete pamtiti do kraja života! Od izgovaranja sudbonosnog „da“ uz šum mora, do opuštanja u našem Spa centru prije same ceremonije, The Chedi će vam pomoći da najvažniji dan u vašem životu protekne savršeno!


Naši svadbeni paketi uključuju (Package includes)

  • Svadbena ceremonija
  • Zdravica uz šampanjac
  • Svečana večera ( 3 jela)
  • Noćenje u hotelu za mladence
  • Posvećeni organizator vjenčanja
  • Spa popusti za mladence
  • Specijalne cijene noćenja za goste


„Svako jelo koje se nalazi na našem svadbenom meniju je unikatno. Ono se specijalno sprema u dogovoru sa mladencima, kako bi kroz ukusne recepte predstavili njihovu ljubav i to je ono što čini The Chedi Luštica Bay jedinstvenim“ – Guillermo Fernandez, izvršni Sous Šef.​

Za više informacija, molim vas kontaktirajte: [email protected]
Lecture Hall #1138
Lecture Hall #2168
Classroom #192
Classroom #2112
Gala Dinner120
Sala za sastanke12

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today