Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju
Personalizovana usluga

Usluge i objekti

Zajednica predstavlja srce crnogorskog života. Imali smo za cilj da ovo ispoštujemo u The Chedi Luštica Bay hotelu kreirajući predivne prostore za okupljanja u centru našeg hotela.  

Poslovni i konferencijski centar čine fantastična dvorana za svečanosti, prostorija za sastanke i pomoćna prostorija. Ovaj fleksibilan skup prostora može se prilagoditi svakom događaju, bilo da je to konferencija u Crnoj Gori, predstavljanje novog proizvoda, sastanak odbora, posebna proslava ili spektakularno vjenčanje. Prostori su u potpunosti opremljeni najnovijim tehnologijama.

Mi idemo korak dalje, stvarajući besprekoran i maštovit događaj. Naš tim za organizaciju događaja oživiće Vašu viziju od prilagođenog dekora do jelovnika osmišljenog na temu događaja.

Dostupni su nam i bogati sadržaji hotela The Chedi Luštica Bay i Luštica Bay Marina naselja. Dočekajte svoje goste u jednom od naših restorana ili ih izvedite na koktele u The Rok beach bar. Vjenčajte se na lukobranima marine, ili uživajte u druženju sa porodicom na sunčanoj plaži. Dozvolite nam da organizujemo aktivnosti za Vaše goste, od tretmana u našem spa centru i partije golfa na našem golf vježbalištu do zabavnih vodenih sportova. Kako god da želite obogatiti svoj događaj, mi smo Vam pri ruci kako bi pomogli u stvaranju nezaboravnih uspomena. 

Za više informacija, molim vas kontaktirajte: [email protected]
Više informacija…

Sobe za sastanke


Poslovno-konferencijski centar hotela The Chedi Luštica Bay sastoji se od dvorane za svečanosti površine 175 kvadratnih metara i sobe za sastanke od 36 kvadratnih metara. Zajedno sa 195 kvadratnih metara pomoćnog prostora one pružaju prilagođeni fleksibilni prostor za razne prilike. Od poslovnih konferencija do korporativnih sastanaka i kratkih odmora do porodičnih proslava, one nude sve sadržaje koje možete zamisliti.

Više informacija…
Više informacija…

Vjenčanja i Medeni mjesec


Pjesnik Lord Byron opisao je crnogorsku obalu kao "najljepši susret kopna i mora", a hotel The Chedi Luštica personifikacija je ovog opisa. Ako razmišljate o vjenčanju ili medenom mjesecu u Crnoj Gori na raspolaganju Vam je nekoliko predivnih lokacija.

Više informacija…
Više informacija…

Garantovana Chedi usluga


Crna Gora je poznata po svom toplom gostoprimstvu. Naš tim entuzijastičnog i ljubaznog osoblja prihvata ovu tradiciju i kombinuje je sa intuitivnim i profesionalnim uslugama koje su svojstvene Chedi hotelima. Naš visoko obučeni tim je na raspolaganju da predvidi svaku Vašu potrebu, dajući Vam iskustvo sa pet zvjezdica I čineći Vaš boravak što udobnijim.

Više informacija…

Usluge za Goste


Naš tim na recepciji odlično poznaje lokalno područje i može Vam dati potrebne informacije i organizovati aktivnosti za Vas. Slobodno nam se obratite sa bilo kojim zahtjevom, bilo da se radi o rezervaciji u restoranima, ulaznicama za događaje, pristupu muzeju, informacijama o turama ili igri golfa. Biće nam zadovoljstvo da Vam rezervišemo aktivnosti i ekskurzije, uključujući i vodene sportove, golf časove, jedrenje, planinarske i časove kuvanja.

Više informacija…

Prevoz


Nudimo Vam doček na aerodromu, kao i transfer do i iz hotela. Ne propustite da otkrijete ljepote Crne Gore tokom Vašeg boravka, a naš tim je na raspolaganju da Vam pomogne pri organizovanju prevoza, uključujući iznajmljivanje automobila ili obezbijeđenje privatnog automobila sa vozačem, shuttle usluge, iznajmljivanje MTB bicikala i iznajmljivanje brodova i jahti.

Više informacija…

Pažljivo odabrana tehnologija


Pažljivo smo odabrali savremenu tehnologiju kako bi obogatili vaš boravak i učinili ga što jednostavnijim. Besplatna usluga bežičnog interneta dostupna je u svim djelovima hotela. Naš poslovni centar za događaje obuhvata 65 "ultra LED ekrane i audio sisteme sa mogućnostima umrežavanja i streaminga. Tehnologija u sobi uključuje 55 "LED pametne televizore sa strujnim i USB telefonskim punjačima pored svakog kreveta.

Više informacija…

Održivi dizajn


Usaglašen sa naseljem Luštica Bay i Chedi-jevom posvećenošću održivosti, hotel je izgrađen korišćenjem najnovijih, održivih, energetski efikasnih metoda. Dizajniran je tako da daje utisak prirodnog nastavka pejsaža, uključujući instalaciju zelenih krovova na hotelskim zgradama. Uvijek u korak sa najsavremenijim trendovima hotel je opremljen punjačima za električna vozila uključujući i vozila Tesla.


Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today