Online rezervacijeProvjerite
dostupnost

Tajne ponude!

Želimo da uživate u našem predivnom smještaju i da svoj boravak u hotelu The Chedi Luštica Bay započnete u stilu uz naše ekskluzivne Tajne ponude. Prilikom direktne rezervacije na našem sajtu, uživaćete u svim povoljnostima hotela The Chedi Luštica Bay. Dovoljno je da iskoristite promo kod DEAL i priuštite sebi luksuzno iskustvo dok istovremeno štedite.

Chedi Lustica Bay Ponuda dobrodošlice


Uštedite do 25 % na odabrane sobe uz direktnu rezervaciju putem našeg vebsajta. Izborom flex rate, u cijenu je uključen doručak kao i svi REZERVIŠITE DIREKTNO. PRIUŠTITE VIŠE..

Ponuda je važeća od 15 Jula 2018. do 30 Decembra 2018. godine.

Rezervišite sada

Chedi Lustica Bay Special ponuda povodom otvaranja


Rezervišite bilo koju sobu direktno između 15. jula 2018 i 31. oktobra 2018 koristeći promo kod DEAL i ostvarite 25% popusta sa fleks stopom, koja uključuje doručak i sve pogodnosti direktne rezervacie.

Predomislili ste se? Rezervaciju možete otkazati najkasnije 14 dana prije vašeg dolaska.

Rezervišite sada

Chedi Lustica Bay Najbolja tajna ponuda


U vremenski ograničenoj ponudi rezervišite smještaj direktno preko nas koristeći promo kod DEAL i rezervišite Superior sobu između 15. jula 2018. i 31. avgusta 2018. godine uz uštedu od 30% sa fleks.-stopom, koja uključuje doručak i sve pogodnosti direktne rezervacije. Ova ponuda zahtjeva da rezervišete svoj boravak 30 dana prije dolaska.

Ova fleksibilna ponuda Vam daje mogućnost otkazivanja rezervacije 14 dana prije Vašeg dolaska.

Rezervišite sada

Ostanite povezani