Online rezervacijeProvjerite
dostupnost

Tajne ponude!

Želimo da uživate u našem predivnom smještaju i da svoj boravak u hotelu The Chedi Luštica Bay započnete u stilu uz naše ekskluzivne Tajne ponude. Prilikom direktne rezervacije na našem sajtu, uživaćete u svim povoljnostima hotela The Chedi Luštica Bay. Dovoljno je da iskoristite promo kod DEAL i priuštite sebi luksuzno iskustvo dok istovremeno štedite.

Chedi Lustica Bay Ponuda dobrodošlice


Uštedite do 25 % na odabrane sobe uz direktnu rezervaciju putem našeg vebsajta. Izborom flex rate, u cijenu je uključen doručak kao i svi REZERVIŠITE DIREKTNO. PRIUŠTITE VIŠE..

Ponuda je važeća od 15 Jula 2018. do 30 Decembra 2018. godine.

Rezervišite sada

Chedi Luštica Bay paketi za ekskluzivne članove


Besplatan transfer do/na Tivatski aerodrom Za sve goste koji se registruju na naš vebsajt, The Chedi nudi mogućnost ulaska među ekskluzivne članove našeg hotela, koji dobijaju posebne popuste. Rezervišite direktno preko vebsajta nakon registracije, i ostvarite popust od 10% na našu najnižu ponudu Super Saver Rate, bez bilo kakvih ograničenja! Ova ponuda za ekskluzivne članove uključuje doručak i druge benefite za direktnu rezervaciju. Besplatan transfer do/na Tivatski aerodrom. Ova ponuda se odnosi na ograničeni broj soba i podložna je hotelskim pravilima o otkazivanju. Registrujte se direktno putem našeg programa za rezervaciju.

Rezervišite sada

Ostanite povezani