Online rezervacije


 
Provjerite
dostupnost

Rezervišite direktno. Priuštite više.

Opustite se i doživite najbolje od našeg hotela uz direktne rezervacije na veb stranici The Chedi Luštica Bay. Dopustite nam da Vam pružimo poseban tretman uz dodatne povoljnosti, fleksibilnim vremenom prijave i odjave iz hotela i specijalnim ponudama u našem Spa centru.

 

Nove besplatne usluge za naše goste

 
  1. Svim gostima hotela kojima je potreban rezultat brzog antigenskog testa za povratak kući, nudimo besplatno testiranje u laboratoriji našeg hotela.
  2. Svim gostima hotela koji ostaju najmanje 7 noći, a kojima je potreban rezultat PCR testa za povratak kući, nudimo besplatno testiranje u laboratoriji našeg hotela.
  3. Rezervišite direktan let do Crne Gore i hotela The Chedi Luštica Bay i uživajte u sljedećim pogodnostima:
 
Za boravak od 3 noći ostvarite nadoknadu u iznosu od 50 EUR
Za boravak od 4 noći ostvarite nadoknadu u iznosu od 75 EUR
Za boravak od 7 noći ostvarite nadoknadu u iznosu od 100 EUR

Za detaljniji opis punude posjetite: https://www.chedilusticabay.com/cnr/Special-Offers/LET-IZ-ZAGREBA-SPECIJALNA-PONUDA
1. Spa kredit
Rezervišite direktno i doživite istinski Chedi tretman uz 20 eura Spa kredita po sobi, po boravku, kako biste se opustili nakon putovanja.

2. Dodatne povoljnosti
U potrazi ste za dodatnim povoljnostima? Ne tražite dalje. Rezervišite direktno i unaprijedićemo Vaš smještaj u jednu od naših luksuznijih soba ukoliko je dostupna.

3. Fleksibilno vrijeme prijave i odjave
Brinite manje za vrijeme čekanja između letova i rezervišite svoj smještaj direktno kako biste iskoristili prijavu i odjavu iz hotela po rasporedu koji Vama odgovara.Ova ponuda uslovljena je raspoloživošću.

4. Svježe voće
Rezervišite odmah i uživajte u košari svježeg voća koja Vas očekuje po dolasku.

5. Piće dobrodošlice
Dozvolite nam da proslavimo Vaš boravak besplatnim pićem dobrodošlice po dolasku nakon što direktno rezervišete svoj smještaj.

6. Pristup Welness i Spa centru
Iskoristite naš Welness i Spa centar uz posebne tretmane koji će vas održati u formi. Pristup ovom pogodnostima vam je omogućen direktnom rezervacijom.

7. Besplatan Wi-Fi
Trebate ostati povezani? Rezervišite svoj smještaj direktno i garantujemo Vam brzu internet konekciju u Vašoj sobi i bilo kojoj od javnih površina hotela.

8. Hydrate 
Direktnom rezervacijom dobijate i besplatnu flašu vode tokom Vašeg boravka u The Chedi Luštica Bay.

9. Garantovano najbolje cijene
Pronašli ste povoljniju cijenu za svoj boravak negdje drugo, nakon što ste rezervisali direktno sa nama?
Mi ćemo ispoštovati takvu cijenu, ukoliko je javna i dostupna na web- sajtu i ponuđena 24 časa nakon Vaše direktne rezervacije preko našeg web-sajta. Da biste podnjeli zahtjev, soba mora i dalje biti dostupna za rezervacije online u vrijeme verifikacije. Takođe, pronađena cijena i ponuda moraju se podudarati sa istim uslovima Vašeg boravka rezervisanog putem naše web stranice: isti tip sobe, datumi, uslovi otkazivanja i plaćanja i ograničenja. Samo nam pošaljite e-mail na [email protected] sa potvrdom rezervacije koju smo Vam dali, punim imenom, brojem rezervacije, datumom dolaska, brojem noćenja, i slikom ekrana web stranice na kojoj je ponuđena jeftinija cijena sa linkom na stranicu, i uzećemo Vaš zahtjev u obzir za Garantovano najbolju cijenu.

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today