Online rezervacije


 
Provjerite
dostupnost

Special Offers

Jedini način da se još više opustite i uživate u našem hotelu, je da rezervišete direktno sa Chedi Luštica Bay. Dozvolite nam da vas razmazimo našim pogodnostima, fleksibilnim check in-om i check out-om, kao i sa specijalnim ponudama u Spa centru.
Rezervišite sada

Miholjsko ljeto u Chedi Luštica Bay hotelu


Rezervišite direktno sa nama prije 31. Oktobra 2019 i uštedite do 20% na najbolju cijenu koja uključuje noćenje sa doručkom ili na bazi polupansiona uz sve benefite direktne rezervacije. Ponuda je validna samo za određene kategorije soba i nije podložna refundaciji.REZERVIŠITE DIREKTNO. PRIUŠTITE VIŠE..

Rezervišite sada
Više informacija…

Early Bird


Opustite se u luksuzu hotela The Chedi Luštica Bay koristeći naše Supersaver i Advanced Purchase opcije, putem direktnih, ranih rezervacija i garantujemo Vam značajan popust na boravak u našem hotelu.

Više informacija…
Više informacija…

Rezervišite direktno. Priuštite više.


Opustite se i doživite najbolje od našeg hotela uz direktne rezervacije na veb stranici The Chedi Luštica Bay. Dopustite nam da Vam pružimo poseban tretman uz dodatne povoljnosti, fleksibilnim vremenom prijave i odjave iz hotela i specijalnim ponudama u našem Spa centru.

Više informacija…

Ostanite povezani


TIVAT Weather today