Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju
Dizajnirani kao privremeni dom

Sobe i apartmani

Sobe i apartmani u hotelu The Chedi Luštica Bay nude najluksuzniji smeštaj u Crnoj Gori. Hotel čine svijetli, otvoreni prostori okruženi pejzažima poluostrva na kome se nalaze. Sa sadržajima hotela sa pet zvijezdica i pažnjom posvećenom svakom detalju dizajnirani su kao dom, a sve sa ciljem da se gosti osjećaju kao kod kuće dok uživaju na odmoru.

Možete izabrati između ukupno 100 soba, 10 apartmana i jednog penthausa. Smješteni u dvije zgrade koje su odvojene od glavne hotelske oblasti, pružaju odvojeni prostor i osećaj privatnosti iako su tek na korak od srca hotela. Dizajnirani su tako da se uklope u okolni pejzaž, uz hotelske sobe sa zelenim krovovima kojima se čuva ljepota pogleda na poluostrvo.

Svaka soba na našem poluostrvu Luštica maksimizira prirodno svjetlo sa panoramskim prozorima i balkonima koji pružaju jedinstvene poglede na okolne planine ili Jadransko more u zalivu Trašte. Reflektujući horizonte mora, dekor je sveden i neupadljiv uz korištenje mediteranskih boja.

Od luksuznih sadržaja i visokokvalitetnog namještaja do pažljivo odabrane tehnologije naše sobe idu korak dalje kako bi Vaš boravak bio prijatan. Uživajte u pravom italijanskom espressu ili čaši vina na balkonu uz centar za osvježenje. Strimujte direktno sa telefona na televizor ili napunite svoj telefon koristeći praktični punjač smješten pored Vašeg kreveta. Osjetite podno grijanje pod nogama naših luksuznih kupatila. Prepustite se Hansgrohe tušu sa snažnim mlazom ili uživajte u Laufen kadi smještenoj tako da vam omogućava divan pogled na more sa prozora.

U sobama je zabranjeno pušenje, ali pepeljare se mogu naći na balkonima.
Više informacija…

Superior Soba


Opustite se u prostoru sa puno prirodnog svjetla naših Superior soba. Sa svoja 44 kvadratna metra one mogu primiti dvije odrasle osobe i jedno djete i sadrže niz luksuznih sadržaja i pažljivo odabranu tehnologiju, dizajniranu kako bi Vaš boravak bio što udobiji.

Više informacija…
Više informacija…

Deluxe soba


Naše Deluxe sobe su prostori ispunjeni prirodnom svjetlošću i pozicionirane su tako da pruže što bolji pogled na Jadransko more. Sa svoja 44 kvadratna metra mogu primiti do dvije odrasle osobe i jedno djete i posjeduju niz luksuznih sadržaja i pažljivo isplaniranu tehnologiju dizajniranu da Vaš boravak učini što udobnijim.

Više informacija…
Više informacija…

Junior Apartman


Ukoliko preferirate veći prostor za svoj odmor odlučite se za jedan od naših Junior apartmana. Bogati su prirodnim svjetlom i pružaju senzacionalni pogled na more kroz svoje panoramske prozore. Sa 77 kvadratna metra udobno će smjestiti do dvije odrasle osobe i dvoje djece. Nude se sa nizom luksuznih sadržaja i pažljivo odabranom tehnologijom, dizajniranom kako bi Vaš boravak bio što udobniji.

Više informacija…
Više informacija…

Deluxe Apartmani


Idealni za cijelu porodicu naši prostrani Deluxe apartmani nude ne samo pogled na more, nego i odvojeni prostor spavaće i dnevne sobe za još veći mir i privatnosti. Sa 65.9 kvadratnih metara udobno će smjestiti do dvije odrasle osobe i dvoje djece. Nude se sa nizom luksuznih sadržaja i pažljivo odabranom tehnologijom, pružajući vam potpuno opuštanje.

Više informacija…
Više informacija…

Grand Superior Soba


Naše Grand Superior sobe su prozračni prostori uronjeni u ljepotu poluostrva Luštica. Sobe nude pogled na more. Sa 47 kvadratnih metara mogu smjestiti do dve odrasle osobe i bebu. Luksuzni sadržaji hotela The Chedi i moderna tehnologija su uvijek dostupni, tako da se možete usredsrediti na opuštanje.

Više informacija…
Više informacija…

Grand Deluxe Soba


Naše Grand Deluxe sobe su prozračni prostori smješteni usred ljepote poluostrva Luštica. One nude nesmetan pogled na more. Sa 47 kvadratna metra mogu primiti do dve odrasle osobe i bebu. Luksuzni sadržaji hotela The Chedi i savremena tehnologija su lako dostupni tako da se možete usredsrediti samo na opuštanje.

Više informacija…
Više informacija…

Grand Poolside Soba


Grand Poolside sobe su prozračni prostori smješteni usred ljepote poluostrva Luštica. One nude pogled na otvoreni bazen I marina. Sa 47 kvadratna metra mogu primiti do dve odrasle osobe i bebu. Luksuzni sadržaji I moderna tehnologija su uvijek dostupni, tako da se možete usredsrediti na opuštanje.

Više informacija…
Više informacija…

Grand Deluxe Apartmani


Pored mediteranskog šarma naši prostrani i svijetli Grand Deluxe apartmani nude ne samo pogled na more, nego i odvojeni prostor spavaće i dnevne sobe za još veći mir i privatnost. Sa 94.5 kvadratnih metara udobno će smjestiti do dvije odrasle osobe i dvoje djece. Dizajnirani za odmor i opuštanje, posjeduju luksuzne sadržaje i pažljivo odabranu tehnologiju.

Više informacija…
Više informacija…

Grande Deluxe Corner Apartmani


Naši Grande Deluxe Corner Apartmani sa 110.5 kvadratnih metara veliki su prostori sa raskošnim namještajem i čarobnim pogledom na more sa panoramskih prozora. Sa dvije spavaće sobe i prostranim dnevnim boravkom idealni su za porodicu i veće grupe i mogu udobno smjestiti do četiri odrasle osobe i dvoje djece. Opremljeni luksuznim sadržajima i pažljivo odabranom tehnologijom, pružiće Vam ugodan i opuštajući boravak.

Više informacija…
Više informacija…

Luštica Bay Penthouse


Kada je riječ o luksuzu, stilu i udobnosti, Luštica Bay Penthouse ne poznaje granice. Sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila smješten na 5. spratu predstavlja najveći smještaj u ponudi hotela The Chedi. Luštica Bay Penthouse se prostire na 164,5 kvadratnih metara, i sa prostranim dnevnim boravkom može da primi do četiri odrasle osobe i dvoje dece. Posjeduje najluksuznije sadržaje hotela The Chedi, kao i najsavremeniju tehnologiju i omogućiće Vam da se usredsredite na potpuno opuštanje.

Više informacija…

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today