Online rezervacije


 
Provjerite
dostupnost

The Restaurant

U hotelskom The Restaurant možete uživati u ukusu prefinjenih, regionalnih, tradicionalnih jela pripremljenih na savremen mediteranski način.

Ugodnom i modernom enterijeru restorana toplinu dodaju prirodni tonovi, kameni i drveni zidovi, keramički podovi i granitne površine stolova. Elegantna viseća rasvjeta u spektru okeanskih boja stvara osvjetljen, elegantan prostor koji reflektuje pogled na more. Drvene rešetke lagano odvajaju prostoriju u intimnije sekcije, a ako je potrebno, postoji i privatan prostor za porodice. U hrani pod vedrim nebom možete uživati na prostranoj terasi restorana.

Doručak se služi svako jutro do 10:30 časova. Bogati internacionalni švedski sto nudi svježe pripremljene hlebove i peciva iz naše sopstvene pekare, sezonske voćne salate i domaći cvjetni med. Možete isprobati i tople specijalitete pripremljene pred vašim očima. Sokovi, čajevi i svježe pripremljena italijanska ili autentična turska kafa su dostupni u baru za osvježenje.

Svake večeri od 18:30h možete uživati u našem internacionalnom švedskom stolu. Nudeći impresivnu selekciju jela uključujući priznate sireve, asortiman krušnog hleba, salate, soseve, meso iz naših planinskih područja i niz svježih morskih plodova od lokalnih ribara. Nakon, završite jelo sa primamljivim desertima. Dio restorana je otvorena kuhinja koja upotupunjuje gastronomski užitak.  

Dopustite našim uslužnim konobarima da vam sugerišu odgovarajuća vina za vaše specijalitete, uključujući suvo i oštro bijelo vino sorte Krstač ili crno vino od autohtonog Vranac grožđa. Pored domaćih u ponudi su i tradicionalna francuska i italijanska vina kao i mali izbor vina Novog svijeta.


Kodeks oblačenja:
Smart casual

Radno vrijeme:
2021

Doručak: 7:00 - 10:30
Večera: 18:30 - 22:00
2020 
Zatvoreno

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today