Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

The Restaurant

U hotelskom The Restaurant možete uživati u ukusu prefinjenih, regionalnih, tradicionalnih jela pripremljenih na savremen mediteranski način.

Ugodnom i modernom enterijeru restorana toplinu dodaju prirodni tonovi. Elegantna viseća rasvjeta u spektru okeanskih boja stvara osvjetljen, elegantan prostor koji reflektuje pogled na more. Drvene rešetke lagano odvajaju prostoriju u intimnije sekcije, a ako je potrebno, postoji i privatan prostor za porodice. U hrani pod vedrim nebom možete uživati na prostranoj terasi restorana.

Doručak se služi svako jutro do 10:30 časova.

Svake večeri od 18:30h možete uživati u našoj internacionalnoj veceri. Nudeći impresivnu selekciju jela uključujući priznate sireve, asortiman krušnog hleba, salate, soseve, meso iz naših planinskih područja i niz svježih morskih plodova od lokalnih ribara. Nakon, završite jelo sa primamljivim desertima. Dio restorana je otvorena kuhinja koja upotupunjuje gastronomski užitak.  

Dopustite našim uslužnim konobarima da vam sugerišu odgovarajuća vina za vaše specijalitete, uključujući suvo i oštro bijelo vino sorte Krstač ili crno vino od autohtonog Vranac grožđa. Pored domaćih u ponudi su i tradicionalna francuska i italijanska vina kao i mali izbor vina Novog svijeta.


Kodeks oblačenja:
Smart casual

Radno vrijeme:
Doručak: 7:00 - 10:30
Večera: 18:30 - 21:00

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today