Online rezervacije

Otvaranje 14. jula 2018

Provjerite
dostupnost

The Restaurant

U hotelskom The Restaurant možete uživati u ukusu prefinjenih, regionalnih, tradicionalnih jela pripremljenih na savremen mediteranski način.

Ugodnom i modernom enterijeru restorana toplinu dodaju prirodni tonovi, kameni i drveni zidovi, keramički podovi i granitne površine stolova. Elegantna viseća rasvjeta u spektru okeanskih boja stvara osvjetljen, elegantan prostor koji reflektuje pogled na more. Drvene rešetke lagano odvajaju prostoriju u intimnije sekcije, a ako je potrebno, postoji i privatan prostor za porodice. U hrani pod vedrim nebom možete uživati na prostranoj terasi restorana.

Doručak se služi svako jutro do 11 časova. Bogati internacionalni švedski sto nudi svježe pripremljene hlebove i peciva iz naše sopstvene pekare, sezonske voćne salate i domaći cvjetni med. Možete isprobati i tople specijalitete pripremljene pred vašim očima. Sokovi, čajevi i svježe pripremljena italijanska ili autentična turska kafa su dostupni u baru za osvježenje.

Ručak i večera u The Restaurant nude se na a la carte bazi. Naš meni uključuje lakša, luksuznija jela regije, zadržavajući bogatsvo ukusa. Jela su bazirama na bogatstvu crnogorskih sastojaka uključujući i niz svježih morskih plodova od lokalnih ribara i priznate sireve i meso iz naših planinskih područja.

Dopustite našim uslužnim konobarima da vam sugerišu odgovarajuća vina za vaše specijalitete, uključujući suvo i oštro bijelo vino sorte Krstač ili crno vino od autohtonog Vranac grožđa. Pored domaćih u ponudi su i tradicionalna francuska i italijanska vina kao i mali izbor vina Novog svijeta.

Jela u vrijeme ručka i branča vikendom su sezonska, a švedski sto može biti pripremljen i za veće grupe gostiju.

Kodeks oblačenja:
Smart casual

Radno vrijeme:
Doručak: 7:00 - 11:00
Ručak: 12:30 - 15:30 (samo sezonski)
Večera: 18:30 - 23:00
Vikend branč: 11:00 - 14:00 (nedeljom i samo sezonski)

Ostanite povezani