Online rezervacije


 
Provjerite
dostupnost

The Rok

(Period rada – u toku turističke sezone)
 
Potpuno novi Rok Beach Bar & Lounge

Smešten na prirodnim stjenovitim terasama urezanim u liticu koja okružuje plažu, The Rok plažni bar je prirodni produžetak sunca, naše plaže i njenog šljunka. Ovo je mjesto na koje ćete se rado uputiti kako biste uživali u piću na plaži, laganoj zakusci, spektakularnim zalascima sunca i raznim događajima na mjesečini.
 
Rustičan, a opet luksuzan i opušten, dekor bara nalazi se u pozadini dramatične panorame tirkiznog Jadranskog mora i šljunka privatne plaže The Chedi Luštica Bay hotela. Opustite se na našim sofama, cabanama, ležaljkama ili uživajte u restoranu sa pogledom koji oduzima dah.
 
Uz svježe pripremljene salate, sendviče, gurmanske pice i morske plodove, u The Rok-u se služe lagana, zdrava jela inspirisana ukusima Mediterana. Izaberite između velike ponude plažnih koktela, svježih sokova i oštrih, hladnih vina.
 
Ne samo da je opuštena luka, već je The Rok ujedno i mjesto okupljanja za večernje događaje, kao i spektakularno mjesto za večere; mjesto gde se stanovnici naselja i gosti hotela mogu družiti uz opuštene zvuke žive muzike i originalnih DJ setova.

Radno vrijeme:
9:00 AM to 20:00 PM 

Kuhinja:
12:00 PM – 19:00 PM

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today