Online rezervacije


 
Provjerite
dostupnost

The Rok

Rok (Otvoreno samo u toku sezone od 15. maja do 15. oktobra)

Smješten na terasi od prirodnog kamena uklesanoj u liticu koja okružuje plažu, The Rok beach bar se savršeno uklapa u slike sunca, surfanja i pjeska. Ovo je mjesto na koje ćete se rado uputiti kako biste uživali u piću na plaži, laganoj zakusci, spektakularnim zalascima sunca i zabavama na mjesečini.

Rustičan i opušten dekor bara nalazi se u pozadini dramatične panorame tirkiznog Jadranskog mora i mekanog pijeska privatne plaže The Chedi Luštica Bay hotela. Opustite se sjedeći na našem raznolikom ali sa ukusom usklađenom namještaju, bubanj stolovima sa drvenim površinama, i bosim nogama uronjenim u pijesak.

Uz sviježe meso i ribu na roštilju, ovaj bar poslužuje i lagana, zdrava jela, inspirisana laganim ukusima Mediterana uz dodir azijske kuhinje. Izaberite između koktela na plaži, sviježih sokova i oštrih, hladnih vina.

Bar nije samo opuštena luka, on predstavlja i mjesto okupljanja za večernje događaje i noćne zabave; mjesto je to gdje se domaći stanovnici i hotelski gosti mogu družiti uz zvuk žive muzike i originalnih DJ setova.
 
Radno vrijeme
13/10/19 – 21/10/19 
10:00 – 17:00
22/10/19 – 31/03/20 
Zatvoreno

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today