Online rezervacije


 
Provjerite
dostupnost

Lobby Bar

Povezan sa centralnim lobijem hotela The Chedi, Lobby Bar je izvanredan prostor i idealan spoj šarma i elegancije. Opustite se u Lobby Baru uz jutarnju kafu, popodnevni čaj, rani večernji koktel ili večernje piće, osjećajući se kao kod kuće i na dalekom putovanju u isto vrijeme.

Okružen azurnim pogledom na marinu, more i bazen, Lobby Bar spaja svijetli mermer, toplo drvo i plišani namještaj sa kolonijalo inspirisanom, prirodnom estetikom. Otvoren i lagan, ovo je ušuškan prostor, podeljen u intimne sekcije i postavljen oko upečatljivog kamina.

Lagani obroci dostupni su tokom dana, a možete se odlučiti i za tradicionalni engleski popodnevni čaj. Naš engleski popodnevni čaj uključuje izuzetan izbor kolača i sendviča uz pažljivo odabrane čajeve u listićima. Naši stručni barmeni uvijek su dostupni da Vam pripreme pravu italijansku Kafu,

Bar pruža najbolje od crnogorske bogate ponude vina, sa odabranim berbama iz poznatih vinskih područja kao što su Podgorica, Rogami i Crmnica - Skadarsko jezero. Uz zastupljenije vrste grožđa nudimo i najslavnije, drevne sorte – lagani i voćni bijeli Krtač i crno Vranac – dubokog i bogatog ukusa. Nudi se i veliki izbor alkoholnih pića i cigara.

Radno vrijeme
9:00 – 23:00  

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today