Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju
Moderna crnogorska kuhinja

Restorani

Postoji poznata crnogorska uzrečica: “Samo polako”, koja ljude upućuje da uspore i žive ovdje i sada. The Chedi Luštica Bay svoje poštovanje odaje ovoj filozofiji, sa restoranima koji vas pozivaju da se opustite i uživate u ponudi različitih ukusa. Naši kuvari rade u skladu sa zemljom i godišnjim dobima, stvarajući menije vođene tradicijom koristeći prirodne i organske sastojke.

The Restaurant predstavlja glavni restoranski prostor hotela. Otvoren je za međunarodni doručak I večeru na bazi švedskog stola. Naši vješti kuvari u njemu reinterpretiraju klasično, regionalno kuvanje, stvarajući savremene ukusne fuzije koje će zadovoljiti svako nepce.

Restoran The Spot, smješten na šetalištu marine, nudi manje formalnu varijantu restorana. Ovo je cjelodnevni, opušteni restoran koji pruža živahan ambijent i ponudu azijskih glavnih jela, barskih jela i zdravih salata.

Otvoren cijeli dan, Lobby Bar poslužuje finu kafu, a nudi i izbor klasičnih i originalnih koktela, alkoholnih pića i vina iz regiona. Ovdje možete uživati u divnom engleskom tradicionalnom popodnevnom čaju uz pogled koji se pruža na plažu i obalu mora.

The Rok beach bar, uklesan u prirodnom kamenu, nudi jednostavno iskustvo odmora i druženja na plaži uz koktele i lagane zakuske.

sobna usluga 7:00 – 22:00
Više informacija…

The Restaurant


U hotelskom The Restaurant možete uživati u ukusu prefinjenih, regionalnih, tradicionalnih jela pripremljenih na savremen mediteranski način.

Više informacija…
Više informacija…

The Spot


Bez obzira na to da li tražite opušteni branč, lagano jelo, ručak na otvorenom, neformalnu večeru ili koktele na terasi, restoran The Spot je pravo mjesto za vas.

Više informacija…
Više informacija…

The Lobby Bar


Povezan sa centralnim lobijem hotela The Chedi, The Lobby Bar je izvanredan prostor i idealan spoj šarma i elegancije. Opustite se u Lobby Baru uz jutarnju kafu, popodnevni čaj, rani večernji koktel ili večernje piće, osjećajući se kao kod kuće i na dalekom putovanju u isto vrijeme.

Više informacija…
Više informacija…

The Rok


Smješten na terasi od prirodnog kamena uklesanoj u liticu koja okružuje plažu, Rok Beach Bar se savršeno uklapa u slike sunca, surfanja i pjeska. Ovo je mjesto na koje ćete se rado uputiti kako biste uživali u piću na plaži, laganoj zakusci, spektakularnim zalascima sunca i zabavama na mjesečini.

Više informacija…

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today