Online rezervacije

Otvaranje 14. jula 2018

Provjerite
dostupnost

Pravila o privatnosti

Tokom pristupa, pregleda ili korišćenja vebsajta The Chedi Luštica Bay, vi automatski prihvatate da budete obavezani uslovima koji su navedeni u nastavku. Ukoliko imate primjedbu na njih, vaša jedina opcija je da odmah napustite ovaj vebsajt.
 

Sakupljanje informacija, upotreba i dijeljenje


Mi smo isključivi vlasnici informacija prikupljenih na ovom sajtu. Vaše private informacije (npr. Ime, adresa, e-mail adresa, broj kreditne kartice..) će biti korištene isključivo u skladu sa zakonom.
Mi ćemo koristiti vaše informacije kako bismo vam odgovorili na pitanja zbog kojih ste nas kontaktirali. Ukoliko nam zatražite suprotno, takođe ćemo vas kontaktirati u budućnosti kroz vašu e-mail adresu, kako bismo vam predstavili naše specijalne ponude, nove proizvode ili servise, ili promjene pravila privatnosti.
Mi nipošto nećemo prodavati, razmenjivati ili davati informacije koje prikupimo na našem sajtu bilo kojoj trećoj strani bez vaše izričite dozvole. Tokom vršenja transakcije, dužni ste da priložite informacije vezane za vaše ime i identitet, e-mail adresu, finansijske informacije (poput broja kreditne kartice) i kontakt (Informacije o klijentu). Informacije o klijente su obavezne kako bismo obradili vašu transakciju i držali vas informisane ukoliko dođe do bilo kakvih promjena. Zadržavamo pravo da povremeno koristimo Informacije o klijentu kako bismo vas obavjestili o novim ponudama, servisima i obaveštenjima.
 

Vaš pristup i kontrola informacijama


Možete izabrati da prestanete sa dobijanjem ovih komunikacija u bilo kom trenutku, slanjem mejla na info@chedilusticabay.com sa predmetom mejla list-opt out.
Vaše Informacije o klijentu će ostati privatne i neće biti date trećem licu, osim u slučaju kada je to propisano zakonom, kada moraju biti prosleđene odgovarajućim vlastima. Neophodno je ispuniti ili primjeniti ove uslove na svim našim ugovorima; ukoliko je potrebno zaštititi prava, zemljište ili sigurnost ili Chedi Luštica Bay vebsajta, ili naših zaposlenih ili ostalih korisnika.
Takođe prihvatate i slažete se da možemo da pristupimo vašem nalogu povremeno kao dio servisa neophodnog da identifikujemo, istražimo ili riješimo tehničke probleme ili da odgovorimo na probleme održavanja.
Ovaj vebsajt može sadržati linkove do drugih vebsajtova kojima upravljaju partije van www.chedilusticabay.com, poput banaka koje bi verifikovale vaše informacije kreditnih kartica. The Chedi Lustica Bay ne preuzima odgovornost za politike privatnosti ili sadržaj tih vebsajtova.
Sve povratne informacije, podatci, komentari, sugestije ili ideje koje dobijemo putem našeg vebsajta, van Informacija o klijentu, će se voditi kao ne-poverljive. Slažete se da imamo pravo da koristimo te informacije i da ih prosleđujemo na način na koji smatramo najboljim.
 

Kolačići


Naš vebsajt koristi kolačiće kako bi pratio vašu IP adresu i identifikovao vas i vaš pristup informacijama, takođe i kako bismo pratili vas, i vase paterne za našu sistemsku administraciju. Kolačić je mala količina podataka, poslata kroz vaš brauzer sa veb servera i pohranjen je u našem hard drajvu. Te informacije su anonimne i nisu povezane sa informacijama koje ste prihvatili da nam ustupite. Ove infromacije mogu biti prosleđene trećoj partiji na analizu.
 

Odricanje od odgovornosti


Sadržaj ovog vebsajta ne pruža bilo kakve garancije. The Chedi Lustica Bay ne prihvata nikakvu odgovrnost, uključujući i nemarnost ili neodgovornost treće strane, za bilo kakav direktni, indirektni ili slučajni gubitak, ili štetu nastalu upotrebom informacija ili materijala na ovom vebsajtu ili pristupu drugim vebsajtovima putem našeg.
Ovaj vebsajt je upotrebio sve sigunosne mjere kako bi zaštitio gubitak, zloupotreba ili promijena informacija koja je pod našom kontrolom. Molimo vas da zapamtite kako ni jedna transakcija putem interneta nije potpuno sigurna. Kao rezultat toga, ne možemo da tvrdimo ili garantujemo da ni jedna treća strana neće ilegalno pokušati da pristupi Informacijama o klijentu, tako da sve informacije pružate na svoj rizik. Savjetujemo vam da preduzmete sve potrebne mjere i da čuvate na sigurnom sve kodove i šifre, kako biste sprečili druge da ih otuđe.
Naš tim se potrudio da sve informacije na ovom vebsajtu budu tačne, ali ne prihvata bilo kakvu odgovornost, uključujući nemar ili zloupotrebu trećih strana; takođe ne predstavlja bilo koju treću stranu i ne izdaje garanciju niti prihvata odgovornost za tačnost tih informacija.
Iako se trudimo da zaštitimo vašu privatnost, odričemo se bilo kakve odgovornosti, te vi prihvatate rizike korištenja ovog sajta.

Ostanite povezani