Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

Zemljište

Sa objektima izgrađenim samo na šest procenata od ukupno 690 hektara, grad Luštica Bay je bogat netaknutom prirodnom ljepotom, maslinicima, cvjetnim livadama, lisnatim padinama i planinama čempresa i hrasta. Namjenjen je aktivnom životu na otvorenom prostoru sa pregršt aktivnosti na raspolaganju.

Vježbalište za golf i bistro Luštice Bay smješteni su na poluostrvu i otvoreni tokom ljetne sezone. Posebno zadovoljstvo partiji golfa daju nevjerovatni panoramski pogledi na zaliv Trašte i Bokokotorski zaliv. U ponudi su instrukcije profesionalnih golfera, kao i golf takmičenje dva puta nedeljno. Kada se izgradnja završi, Luštica Bay će se pohvaliti i prvim profesionalnim golf terenom sa 18 rupa dizajniranim od strane međunarodno priznatog golfera Gary Player-a.

Oni koji traže avanturu mogu otkriti netaknutu divljinu poluostrva. Ispresjecano pješačkim i biciklističkim stazama, daje Vam opciju da pješačite ili vozite bicikl preko planina i dolina, pored vodopada, uz rijeke i sa pogledom na more. Zaustavite se u naseljima izgubljenim u vremenu i otkrijte mnoga kulturna čuda poluostrva od drevnih crkava do istorijskih ruševina koji odaju poštovanje svojoj vojnoj prošlosti. Na Luštici Bay se nalazi i pažljivo očuvana austrougarska tvrđava, Fort Radišević. Izlasci i zalasci sunca su spektakularni sa pogledom na more.

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today