Online rezervacije


 
Provjerite
dostupnost

Grad

The Chedi Luštica Bay hotel se smjestio se u novoizgrađenom turističkom gradu Luštica Bay, smještenog na crnogorskom poluostrvu Luštica u sklopu opštine Tivat. Podsjećajući se na ribarska sela iz starog doba u zemlji, Luštica Bay je bezvremensko utočište - preplavljeno suncem, zasnovano na kulturi i smješteno između azurnih voda zaliva Trašte i šumom prošaranih planina u pozadini.

Grad će ponuditi više od 1000 stanova, 500 gradskih kuća i vila, sedam hotela, dvije svjetske marine, golf teren za 18 rupa, prodavnice, restorane i kafiće, sportski centar, javne sadržaje, kulturne atrakcije i sedam predivnih kilometara obale, uključujući i privatnu plažu. Sa objektima svjetske klase, Luštica Bay kombinuje svoje prirodno okruženje sa savremenim životom kako bi se stvorila nova besprekorna destinacija. Bez obzira da li tražite noćnu relaksaciju ili avanturu koja nikada ne prestaje, grad Luštica Bay nudi sve.
Više informacija…

Naselje uz marinu


The Chedi pripada ključnom susjedstvu grada Luštica Bay – naselju uz marinu. U samom srcu grada naselje uz marinu je elegantno središte uz samu obalu, sa najsavremenijom marinom i šetalištem sa nizom prodavnica, restorana i kafića. Prošetajte lukobranima marine ili sjedite uz čašu vina i uživajte u atmosferi dok se divite pogledu na blistavo more.

Više informacija…

Central


Trenutno u procesu razvoja, susedstvo Central u gradu Lušica Bay postaće uzbudljivo gradsko središte. Smješten oko austrougarskog utvrđenja iz 19. vijeka i pozicioniran na ulazu u grad, Central će predstavljati ključu vezu između grada Luštica Bay i postojećih gradova u regionu. Njegov napredni kosmopolitski centar će sadržati stanove, trgovine, restorane, kafiće, javne usluge i kulturne centre povezane zelenilom parkova i trgova.

Više informacija…

More


Luštica Bay spans seven kilometres of unspoilt coastline. It also benefits from its own stretch of private beach where powdery sand and pebbles meet warm, crystal waters. Hotel guests will have the full run of the private beach as well as an exclusive area for hotel use only. The clear waters are ideal for a range of watersports. From kayaking to snorkelling to stand up paddle-boarding, we can arrange lessons and sessions for our guests.

Više informacija…

Zemlja


Sa objektima izgrađenim samo na šest procenata od ukupno 690 hektara, grad Luštica Bay je bogat netaknutom prirodnom ljepotom, maslinicima, cvjetnim livadama, lisnatim padinama i planinama čempresa i hrasta. Namjenjen je aktivnom životu na otvorenom prostoru sa pregršt aktivnosti na raspolaganju.

Više informacija…

Ostanite povezani


TIVAT Weather today