Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju

Grad

The Chedi Luštica Bay hotel se smjestio se u novoizgrađenom turističkom gradu Luštica Bay, smještenog na crnogorskom poluostrvu Luštica u sklopu opštine Tivat. Podsjećajući se na ribarska sela iz starog doba u zemlji, Luštica Bay je bezvremensko utočište - preplavljeno suncem, zasnovano na kulturi i smješteno između azurnih voda zaliva Trašte i šumom prošaranih planina u pozadini.

Grad će ponuditi više od 1000 stanova, 500 gradskih kuća i vila, sedam hotela, dvije svjetske marine, golf teren za 18 rupa, prodavnice, restorane i kafiće, sportski centar, javne sadržaje, kulturne atrakcije i sedam predivnih kilometara obale, uključujući i privatnu plažu. Sa objektima svjetske klase, Luštica Bay kombinuje svoje prirodno okruženje sa savremenim životom kako bi se stvorila nova besprekorna destinacija. Bez obzira da li tražite noćnu relaksaciju ili avanturu koja nikada ne prestaje, grad Luštica Bay nudi sve.
Više informacija…

Naselje uz marinu


The Chedi pripada ključnom susjedstvu grada Luštica Bay – naselju uz marinu. U samom srcu grada naselje uz marinu je elegantno središte uz samu obalu, sa najsavremenijom marinom i šetalištem sa nizom prodavnica, restorana i kafića. Prošetajte lukobranima marine ili sjedite uz čašu vina i uživajte u atmosferi dok se divite pogledu na blistavo more.

Više informacija…

Central


Trenutno u procesu razvoja, susedstvo Central u gradu Lušica Bay postaće uzbudljivo gradsko središte. Smješten oko austrougarskog utvrđenja iz 19. vijeka i pozicioniran na ulazu u grad, Central će predstavljati ključu vezu između grada Luštica Bay i postojećih gradova u regionu. Njegov napredni kosmopolitski centar će sadržati stanove, trgovine, restorane, kafiće, javne usluge i kulturne centre povezane zelenilom parkova i trgova. To će biti idealno mesto za susrete na nedeljnim pijacama, okupljanjima u zajednici i kulturnim događajima.

Više informacija…

More


Luštica Bay prostire se na sedam kilometara netaknute obale. Takođe posjeduje i sopstveni dio privatne plaže sa sitnim pjeskom i šljunkom i toplim, kristalnim morem. Gosti hotela će imati pristup privatnoj plaži, kao i prostoru rezevisanom isključivo za goste hotela. Ležaljke, suncobrani i osvježenje dostupni su tokom cijelog dana iz The Rok beach bar-a. Kristalno more idealno je za niz vodenih sportova. Od vožnje kajaka i ronjenja, do veslanja na suft dasci, tu smo da organizujemo časove i obuku za naše goste.

Više informacija…
Više informacija…

Zemlja


Sa objektima izgrađenim samo na šest procenata od ukupno 690 hektara, grad Luštica Bay je bogat netaknutom prirodnom ljepotom, maslinicima, cvjetnim livadama, lisnatim padinama i planinama čempresa i hrasta. Namjenjen je aktivnom životu na otvorenom prostoru sa pregršt aktivnosti na raspolaganju.

Više informacija…

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today