Aktivnosti na otvorenom u Luštica Bay-u

Istražite najbolje stvari koje možete raditi u Crnoj Gori

The Chedi Lustica Bay nastao je iz želje da podstičemo aktivni i zdravi način života, da uživamo u prirodnim ljepotama našeg poluostrva, stvaramo zajednicu, povežemo se sa saputnicima i uživamo u novim avanturama. The Chedi Luštica Bay nudi širok spektar aktivnosti na otvorenom u Crnoj Gori za goste svih uzrasta i interesovanja.  

Vožnja biciklom

Napunite baterije i ponovo se povežite sa prirodom na turi na dva točka kroz Crnu Goru. Vozite biciklom kroz polja maslina, neobična sela i netaknutu prirodu dok uživate u pogledu na poluostrvo Luštica i njegove zadivljujuće skrovite plaže. Ne samo da je vožnja biciklom idealna vježba, već je i ekološki prihvatljiva.

Planinarenje

Luštica Bay i okolno područje su idealni za planinare svih nivoa iskustva. Planinarenje je odličan način da vidite znamenitosti i da malo vježbate tako što ćete pokrenuti svaku glavnu grupu mišića. Istražićete zelene padine, maslinjake i istorijske građevine dok uživate u veličanstvenom pogledu na zaliv i planine.

Kajak

Čiste, mirne vode zaliva Trašte idealne su za istraživanje čamcem. Ovo je jedan od najboljih, najodrživijih načina da istražite sva najljepša mjesta duž obale Luštice u Crnoj Gori. Naš tim će vam rado pomoći oko iznajmljivanja kajaka kako biste vi i vaši saputnici mogli uživati u zalivu.

Stand-Up veslanje

Skočite na dasku za veslanje i krenite u istraživanje zaliva! Otkrijte skrivene crnogorske morske pećine koje se mogu vidjeti samo iz vode — sve dok se bavite svakodnevnim vježbanjem. To je ekološki prihvatljiv način da istražite fantastične priobalne i unutrašnje vode Crne Gore.

Avanture u vožnji kvadom

Uživajte u vožnji na kvadovima sa vodičem kroz srednjovjekovne puteve, živopisna sela, prelijepe plaže i zadivljujući prirodni rezervat Luštica. Ovo je idealna tura za ljude koji žele da izbliza iskuse čari prirode ovog jedinstvenog poluostrva.

Trening kamp

Pridružite nam se na svakodnevnim fitnes treninzima i ostvarite svoj wellness potencijal. Grupni časovi fitnesa u hotelu The Chedi Luštica Bay dizajnirani su da vas podignu na viši nivo nego što biste inače postigli kada trenirate sami. Redovni fitnes kampovi se organizuju na otvorenom uz more, ako vremenske prilike to dozvoljavaju.

Trening sa personalnim trenerom

Radite sa našim internim personalnim trenerima kako biste procijenili vaše fitnes sposobnosti i kreirali personalizovani plan treninga. Kvalifikovani stručnjaci u raznim disciplinama pomažu gostima hotela The Chedi Luštica Bay da postignu vrhunske fizičke i mentalne performanse i prate napredak u kondiciji.

Joga

Bavite se bezvremenskom istočnjačkom umjetnošću joge kako biste ujedinili um, tijelo i duh. Naši časovi pod vodjstvom stručnjaka će vam pomoći da održite ravnotežu i pronađete svoj spokoj. Časovi joge se održavaju unutra ili na plaži (u zavisnosti od vremenskih uslova). 

Jedrenje

Život je pun ljepote, a plovidba Jadranskim morem možda je jedan od najboljih načina da se to doživi. Zato ugasite motore, raširite jedra i udahnite slobodu. Crnogorska obala od 293 km (182 milje) - sa bezbroj plaža, ostrva i uvala – samo čeka da bude otkrivena (potrebna je rezervacija pet dana unaprijed).

Birdwatching

Crna Gora je raj za entuzijaste posmatranja ptica. Nalazimo se unutar jednog od četiri najvažnija koridora za ptice u Evropi – Jadranske migracione rute. Ovdje je zabilježeno 66% svih evropskih vrsta ptica. Tivatski rezervat prirode Solila udaljen je samo 5 minuta vožnje od hotela i savršeno je mjesto za uživanje u opuštajućem posmatranju ptica.

Rezervišite ovdje Rezervišite ovdje