Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju
Regenerišući wellness

Spa & Wellness

Kročite u The Spa i okružite se trenutnim osjećajem mira i opuštanja. Spa poziva prirodu u svoj prostor toplim drvetom i keramičkim zidovima, drvenim podom, nježnom paletom boja i elegantno izvajanim namještajem koji odražava prirodne oblike. Ovo luksuzno i čarobno utočište Vam omogućava da se ponovo povežete sa prirodom, nudeći rituale nadahnute kulturom Istoka, a usmjerene na obnavljanje snage, ljepote i ravnoteže tijela, uma i duše. 

Pored našeg asortimana profesionalnih tretmana, možete uživati u osvježenju cijelog tijela u našem zatvorenom spa bazenu, sauni, ili turskom kupatilu. Postavljen u predivnoj, svjetlom ispunjenoj prostoriji, grijani spa bazen pruža pogled na more, a uokviren je drvenom terasom i foteljama u kojima se možete opustiti u pauzama od plivanja.

 

Tretmani


U The Spa prepustite se uživanju u jednoj od naše četiri umirujuće sobe za tretmane i prostorijama za opuštanje uz plamen svijeće. U skladu s azijskim korijenima i filozofijom brenda The Chedi, nudimo autentičan izbor tretmana koji se pozivaju na tradiciju Istoka, a na raspolaganju Vam je tim azijskih spa stručnjaka. Radimo s pažljivo izabranim organskim proizvodima VOYA na bazi morskih algi. Proizvodi sadrže botaničke i ljekovite sastojke, i ne samo da divno mirišu već i pružaju luksuzno iskustvo usklađeno sa iscjeliteljskom rukom prirode.
 
Naš tim visoko kvalifikovanih terapeuta pomoći će vam da odaberete idealni tretman ili spa paket, prilagođavajući ga vašim ličnim potrebama. Izaberite između revitalizirajućih pilinga tijela, terapeutskih masaža, božanstvenih kupki, tretmana čišćenja i maski lica, kao i brojnih drugih tretmana ljepote od manikira do depilacije. U svim našim tretmanima prihvaćamo holistički pristup koji tretira tijelo u cjelini, kroz otpuštanje stresa i oporavak kroz opuštanje. ​

 

Fitness


U nastavku The Spa nalaze se teretana i fitness centar za one koji žele započeti ili održavati režim vježbanja. Centar je opremljen savremenom Technogym opremom, uključujući bicikle, eliptike i trake za trčanje koji su smješteni tako da Vam pruže inspirativne poglede kroz prozore. U teretani se nalazi i površina sa tegovima, idealna za vježbe biometrike i snage.

Dostupni su lični treninzi. Oni mogu biti u potpunosti prilagođeni za lično wellness iskustvo za cijelo tijelo tokom vašeg boravka s odgovarajućim programom vježbi, specijalizovanim masažama i zdravim jelovnicima. Možemo dodati i dodir prirode vašem fitness programu s nizom vježbi na otvorenom kojima se iskorištavaju prednosti okolne prirode, od planinskih šetnji do plivanja u moru.

Nudimo privatne i grupne časove joge. Ništa nije toliko inspirativno koliko naši ljetni časovi uz izlaske i zalaske sunca, koji se održavaju na lukobranu marine ili na plaži.


For more details, please contact: [email protected]

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today