Online rezervacije


 
Provjerite
dostupnost
Stvaranje nezaboravnih uspomena

Sastanci i svečani događaji

Zajednica predstavlja srce crnogorskog života. Imali smo za cilj da ovo ispoštujemo u The Chedi Luštica Bay hotelu kreirajući predivne prostore za okupljanja u centru našeg hotela.  

Poslovni i konferencijski centar čine fantastična dvorana za svečanosti, prostorija za sastanke i pomoćna prostorija. Ovaj fleksibilan skup prostora može se prilagoditi svakom događaju, bilo da je to konferencija u Crnoj Gori, predstavljanje novog proizvoda, sastanak odbora, posebna proslava ili spektakularno vjenčanje. Prostori su u potpunosti opremljeni najnovijim tehnologijama.

Mi idemo korak dalje, stvarajući besprekoran i maštovit događaj. Naš tim za organizaciju događaja oživiće Vašu viziju od prilagođenog dekora do jelovnika osmišljenog na temu događaja.

Dostupni su nam i bogati sadržaji hotela The Chedi Luštica Bay i Luštica Bay Marina naselja. Dočekajte svoje goste u jednom od naših restorana ili ih izvedite na koktele u The Rok beach bar. Vjenčajte se na lukobranima marine, ili uživajte u druženju sa porodicom na sunčanoj plaži. Dozvolite nam da organizujemo aktivnosti za Vaše goste, od tretmana u našem spa centru i partije golfa na našem golf vježbalištu do zabavnih vodenih sportova. Kako god da želite obogatiti svoj događaj, mi smo Vam pri ruci kako bi pomogli u stvaranju nezaboravnih uspomena. 

Za više informacija, molim vas kontaktirajte: [email protected]
Više informacija…

Sobe za sastanke


Poslovno-konferencijski centar hotela The Chedi Luštica Bay sastoji se od dvorane za svečanosti površine 175 kvadratnih metara i sobe za sastanke od 36 kvadratnih metara. Zajedno sa 195 kvadratnih metara pomoćnog prostora one pružaju prilagođeni fleksibilni prostor za razne prilike. Od poslovnih konferencija do korporativnih sastanaka i kratkih odmora do porodičnih proslava, one nude sve sadržaje koje možete zamisliti.

Više informacija…
Više informacija…

Vjenčanja i Medeni mjesec


Pjesnik Lord Byron opisao je crnogorsku obalu kao "najljepši susret kopna i mora", a hotel The Chedi Luštica personifikacija je ovog opisa. Ako razmišljate o vjenčanju ili medenom mjesecu u Crnoj Gori na raspolaganju Vam je nekoliko predivnih lokacija.

Više informacija…
Više informacija…

Event Calendar


Više informacija…

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today