Online rezervacije

Otvaranje 14. jula 2018

Provjerite
dostupnost
Luksuz u ritmu okeana

Vješto ispreplitanje tradicije i modernog stila

Na mjestu gdje se susreću azurno more i talasaste planine pronaći ćete hotel The Chedi Luštica Bay: najbolji luksuzni hotel sa pet zvjezdica u Crnoj Gori.

Smješten na samoj obali crnogorskog zaliva Trašte, duž poluostrva Luštica, u sklopu primorskog grada Luštica Bay, The Chedi Luštica Bay Vas poziva da se opustite u autentičnom prostoru koji odiše luksuzom. Naš savremeni hotel nudi elegantne i svijetle sobe koje reflektuju kretanje Jadranskog mora i boja Mediterana.

Hotel svojim gostima nudi 111 soba i apartmana, dva restorana, dva kafića, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness spa sa zatvorenim bazenom, privatnu plažu i grijani otvoreni “infinity” bazen. Od kulinarskih umjetnosti do pametno osmišljene tehnologije, objekti nude sve što biste očekivali od najekskluzivnijeg hotela u Crnoj Gori, a sve je osvježeno iskrenim crnogorskim gostoprimstvom i uslugom koja je korak ispred svih.

Hotel takođe koristi prednosti svoje pozicije unutar gradskog naselja Luštica Bay pored Tivta. Dizajniran da se besprekorno uklopi u stil, ambijent i zajednicu grada, on je dio ove jedinstvene cjeline. Zakoračite izvan hotela i osjetite užitak užurbanog šetališta marine i bogatstvo sadržaja i aktivnosti koje nudi Luštica Bay i okolno područje. Autentičnost je ključna za iskustvo svakog pojedinačnog GHM gosta. The Chedi Luštica Bay nudi sve od prefinjene raskoši arhitekture do intimnosti obraćanja gostima po imenu uz poštovanje. Kao takav istinski je stil vrijedan pamćenja.

Usluge i objekti

 
 
 
 
 

Garantovana Chedi usluga

Crna Gora je poznata po svom toplom gostoprimstvu. Naš tim entuzijastičnog i ljubaznog osoblja prihvata ovu tradiciju i kombinuje je sa intuitivnim i profesionalnim uslugama koje su svojstvene Chedi hotelima. Naš visoko obučeni tim je na raspolaganju da predvidi svaku Vašu potrebu, dajući Vam iskustvo sa pet zvjezdica I čineći Vaš boravak što udobnijim.
 
 

Izuzetno neobični doživljaji za goste

Bez obzira na doba godine, divni pejzaži Crne Gore uvijek pružaju izuzetan doživljaj.
Ležerno jedrenje, razgledanje znamenitosti, degustacija vina I maslina, kulturne ture do istorijskih gradova, do sportova na vodi ispunjenih adrenalinom, planinarenje, skijanje, rafting kroz najdublji kanjon Evrope ili ATV safari, Crna Gora je zemlja koja njeguje svoju malu veličinu.
 
 

Bazeni i plaža

Pored zatvorenog bazena, naš resort ima i grijani otvoreni bazen koji se prostire na kaskadama na tri nivoa i završava sa spektakularnim infinity pogledom na more. Opustite se na svojim ležaljkama i foteljama za sunčanje ili na dvije stolice za sunčanje postavljene na ostrvu u vodi. Gosti hotela The Chedi imaju pristup obližnjoj privatnoj plaži Luštice Bay, sa dijelom plaže koji je rezervisan isključivo za goste hotela. Na raspolaganju su ležaljke i suncobrani kao i osvježenja iz Rock Beach Bar-a.
 
 

Održivi dizajn

Usaglašen sa naseljem Luštica Bay i Chedi-jevom posvećenošću održivosti, hotel je izgrađen korišćenjem najnovijih, održivih, energetski efikasnih metoda. Dizajniran je tako da daje utisak prirodnog nastavka pejsaža, uključujući instalaciju zelenih krovova na hotelskim zgradama. Uvijek u korak sa najsavremenijim trendovima hotel je opremljen punjačima za električna vozila uključujući i vozila Tesla.

Ostanite povezani