Online rezervacije


 
Podesite Vasu
rezervaciju
Luksuz u ritmu okeana

Vješto ispreplitanje tradicije i modernog stila

Na mjestu gdje se susreću azurno more i talasaste planine pronaći ćete hotel The Chedi Luštica Bay: najbolji luksuzni hotel sa pet zvjezdica u Crnoj Gori.

Smješten na samoj obali crnogorskog zaliva Trašte, duž poluostrva Luštica, u sklopu primorskog grada Luštica Bay, The Chedi Luštica Bay Vas poziva da se opustite u autentičnom prostoru koji odiše luksuzom. Naš savremeni hotel nudi elegantne i svijetle sobe koje reflektuju kretanje Jadranskog mora i boja Mediterana.

Hotel svojim gostima nudi 111 soba i apartmana, dva restorana, dva kafića, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness spa sa zatvorenim bazenom, privatnu plažu i otvoreni “infinity” bazen. Od kulinarskih umjetnosti do pametno osmišljene tehnologije, objekti nude sve što biste očekivali od najekskluzivnijeg hotela u Crnoj Gori, a sve je osvježeno iskrenim crnogorskim gostoprimstvom i uslugom koja je korak ispred svih.

Hotel takođe koristi prednosti svoje pozicije unutar gradskog naselja Luštica Bay pored Tivta. Dizajniran da se besprekorno uklopi u stil, ambijent i zajednicu grada, on je dio ove jedinstvene cjeline. Zakoračite izvan hotela i osjetite užitak užurbanog šetališta marine i bogatstvo sadržaja i aktivnosti koje nudi Luštica Bay i okolno područje. Autentičnost je ključna za iskustvo svakog pojedinačnog GHM gosta. The Chedi Luštica Bay nudi sve od prefinjene raskoši arhitekture do intimnosti obraćanja gostima po imenu uz poštovanje. Kao takav istinski je stil vrijedan pamćenja.
Više informacija…

Sobe i apartmani za sanjarenje


Naše luksuzne sobe i apartmani personifikacija su mediteranske elegancije. Pogledajte kroz panoramske prozore od poda do stropa na sanjivo more zaliva Trašte i planine Crne Gore. Sa raskošnim namještajem, modernom tehnologijom i luksuznim sadržajima, sobe su dizajnirane kako bi Vaš boravak bio što opušteniji.

Više informacija…
Više informacija…

Gastronomija sa tradicijom


Bazirajući se na sezonskim crnogorskim sastojcima, savremeni meniji plijene svježinom i ukusom. Uživajte u modernom pristupu lokalnim specijalitetima u The Restaurant ili kreativnoj kuhinji The Spot restorana tipa braserije. Dok elegantni Lobby Bar nudi osvježenje i tradicionalni engleski popodnevni čaj, The Rok beach bar služi lagane zakuske i koktele.

Više informacija…
Više informacija…

Originalni događaji


Sa najsavremenijim poslovnim i konferencijskim centrom, uključujući dvoranu za svečanosti i salu za sastanke, naš tim za organizaciju događaja koji Vam stoji na raspolaganju kao i svi objekti hotela i naselja Luštica Bay, možemo Vaš događaj odvesti korak dalje. Naš hotel sa pet zvjezdica je takođe savršen ambijent za vjenčanje i garantuje Vam nezaboravan dan u božanskoj ljepoti zaliva Trašte.

Više informacija…
Više informacija…

Sadržaji bez konkurencije


Odsjednite u hotelu The Chedi Luštica Bay u Crnoj Gori i uživajte u tretmanu hotela sa pet zvjezdica i nizu luksuznih dodataka, a sve isporučeno kroz topli, uslužni servis našeg visoko obučenog osoblja. Gosti takođe imaju pristup izvandrednim pogodnostima i aktivnostima kojima raspolaže Luštica Bay i okolna naselja čiji je The Chedi Luštica Bay dio.

Više informacija…
Više informacija

Special Offers


Jedini način da se još više opustite i uživate u našem hotelu, je da rezervišete direktno sa Chedi Luštica Bay

Više informacija

Usluge i objekti

 
 
 
 
 

Garantovana Chedi usluga

Crna Gora je poznata po svom toplom gostoprimstvu. Naš tim entuzijastičnog i ljubaznog osoblja prihvata ovu tradiciju i kombinuje je sa intuitivnim i profesionalnim uslugama koje su svojstvene Chedi hotelima. Naš visoko obučeni tim je na raspolaganju da predvidi svaku Vašu potrebu, dajući Vam iskustvo sa pet zvjezdica I čineći Vaš boravak što udobnijim.
 
 

Izuzetno neobični doživljaji za goste

Bez obzira na doba godine, divni pejzaži Crne Gore uvijek pružaju izuzetan doživljaj.
Ležerno jedrenje, razgledanje znamenitosti, degustacija vina I maslina, kulturne ture do istorijskih gradova, do sportova na vodi ispunjenih adrenalinom, planinarenje, skijanje, rafting kroz najdublji kanjon Evrope ili ATV safari, Crna Gora je zemlja koja njeguje svoju malu veličinu.
 
 

Bazeni i plaža

Pored zatvorenog bazena, naš resort ima i grijani otvoreni bazen koji se prostire na kaskadama na tri nivoa i završava sa spektakularnim infinity pogledom na more. Opustite se na svojim ležaljkama i foteljama za sunčanje ili na dvije stolice za sunčanje postavljene na ostrvu u vodi. Gosti hotela The Chedi imaju pristup obližnjoj privatnoj plaži Luštice Bay, sa dijelom plaže koji je rezervisan isključivo za goste hotela. Na raspolaganju su ležaljke i suncobrani kao i osvježenja iz Rock Beach Bar-a.
 
 

Održivi dizajn

Usaglašen sa naseljem Luštica Bay i Chedi-jevom posvećenošću održivosti, hotel je izgrađen korišćenjem najnovijih, održivih, energetski efikasnih metoda. Dizajniran je tako da daje utisak prirodnog nastavka pejsaža, uključujući instalaciju zelenih krovova na hotelskim zgradama. Uvijek u korak sa najsavremenijim trendovima hotel je opremljen punjačima za električna vozila uključujući i vozila Tesla.

Reviews and Awards
Ostanite povezani


TIVAT Weather today